Kompanija Centrosinergija preuzela je nova IVECO DAILY Natural Power 35S14N V vozila.

Svečana ceremonija održana je u prostorijama IVECO distributera za Srbiju, Auto Čačak Komerc u Beogradu.

Dugoročni cilj kompanije Centrosinergija je da postane lider u oblasti distribucije i logistike, kroz stalno unapređenje poslovnih procesa i razvojnih investicija uz odgovoran odnos prema životnoj sredini i lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje. Zahvaljujući velikom trudu, zalaganju i stručnosti, Centrosinergija je u mogućnosti da odgovori na visoke standarde i zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata. Stoga, smatramo da je IVECO DAILY Natural Power, deo IVECO Daily Blue Power serije, koji je od strane međunarodnog stručnog žirija proglašen za najbolji međunarodni furgon 2018. godine, savršen poslovni partner za Centrosinergiju, koji nam obezbeđuje prirodno održivo transportno rešenje.

„U okviru proširenja obima poslovanja u septembru 2018. investirali smo u nabavku 11 Iveco Daily vozila na prirodni gas koja su nam pružila izuzetnu kombinaciju kvaliteta i ekonomičnosti. Zato smo sada odlučili da vozni park proširimo sa još 45 IVECO DAILY vozila na prirodni gas, jer će to dodatno doprineti konkurentnosti naše usluge na tržištu, a ujedno doprineti smanjenju zagađenja u centralnim gradskim zonama gde se našim vozilima vrši veliki broj isporuka robe maloprodajnim objektima.  Upotreba CNG vozila značajno smanjuje emisiju štetnih gasova, a nivo buke je manji za 50%. Svesna višestrukih pozitivnih efekata koje ovakva akcija ima, naša kompanija će nastaviti da radi na širenju svog distributivnog portfolia na društveno odgovoran način, stvarajući vrednosti za buduće generacije’’, izjavio je Zoran Popović, generalni direktor kompanije Centrosinergija. 

„IVECO, osim što nudi svojim klijentima najširi spektar alternativnih ponuda na tržištu, već i investira u direktan doprinos smanjenu zagađenja u industrijskim i logističkim operacijama.

Zahvaljujući sve jačoj i uspešnijoj saradnji sa svojim dobavljačima i kupcima, IVECO će nastaviti širom sveta promociju prirodno održivog transporta u cilju očuvanja naše planete i zdravlja naše dece i budućih generacija“, izjavio je Emilio Parato, biznis direktor kompanije IVECO, Austria and CEE. 

“Naša saradnja sa jednom od najvećih logističko-distributivnih kompanija, Centrosinergijom, je “školski primer” win-win pristupa i pravi partnerski odnos, gde korišćenje prirodno održivih tehnologija donosi benefit poslovnim partnerima, ali i svim građanima Srbije. Pozivamo sve transportne kompanije da se pridruže zajedničkim naporima, uz podršku državnih i gradskih vlasti, naftnih kompanija i svih relevantnih aktera, u promovisanju gasne tehnologije , kako bi zajednički napravili bolji temelj za masovno korišćenje vozila na prirodni gas”, dodao je Miloš Lalović, generalni direktor kompanije IVECO, Balkan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.