CBS International i Cushman&Wakefield proglašeni najboljima na tržištu nekretnina

  0

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International i njen globalni partner, Cushman&Wakefield grupa, i zvanično su potvrdili lidersku poziciju i prema izboru uglednog časopisa Euromoney, proglašeni su za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama.

  Kompanija CBS International trijumfalno je obeležila ovogodišnji izbor za najuspešnije u svom segmentu poslovanja, osvojivši prvo mesto u sve četiri kategorije

  • najbolja konsultantska kuća za nekretnine;
  • najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina;
  • najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina;
  • najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina.

  Posebnu zanimljivost   predstavlja činjenica da je ovogodišnji pobednik na svetskom nivou, u istim kategorijama, grupacija Cushman&Wakefield, čiji je kompanija CBS International partner, te su tako internacionalni saradnici objedinili lokalnu i globalnu dominaciju i na najbolji mogući način krunisali saradnju.

  Ugledna međunarodna finansijska publikacija, časopis Euromoney, već 15. godinu zaredom organizuje glasanje u kojem čitaoci, predstavnici top menadžmenta svetskih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja, biraju najbolje konsultante, investitore i institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

  Ponosan sam što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od malobrojnih timova gde čitav menadžment tim radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus – istakao je Dragan Radulović, regionalni direktor kompanije CBS International, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištu Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.   

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International je deo Cushman&Wakefield grupacije, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nekretnine, koja broji preko 51.000 zaposlenih u više od 70 zemalja. Kao regionalni lider, CBS International je ušao u drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti.
  Za više informacija posetite:
  www.cw-cbs.rs / www.cushmanwakefield.com