BELhospice, organizacija koja se bavi palijativnim  zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških bolesnika je 25. maja na terenima Sportskog Centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi organizovala humanitarni turnir u basketu.

Kompanija Carnex, članica MK grupe sa zadovoljstvom se odazvala ovom pozivu i  ponela titulu šampiona turnira sa osvojenim prvim mestom. Pored prilike da se zabave i druže sa ostalim učesnicima, zaposleni u kompaniji Carnex  su  svojim učešćem podržali rad BELhospice centra.

Pridružili smo se ovoj inicijativi u želji da, kroz sportsko nadmetanje, doprinesemo podizanju svesti o problemima sa kojima se sureću osobe koje boluju od raka kao i porodice koje o njima brinu i samim tim pomognemo rad ovog udruženja. Društveno odgovorno poslovanje sastavni je deo  našeg identiteta i poslovne kulture što potvrđuju i brojni CSR projekti kojima tokom godina nastojimo da doprinesemo zajednici izjavila je Olivera Papestijević, direktorka marketinga kompanije Carnex.

Za titulu pobednika turnira takmičilo se ukupno 11 timova koje su bile sastavljene od predstavnika  kompanija Carnex, Generali, GlaxoSmithKline, Apatinska pivara, Knjaz Miloš, Aspire Technology, MSG Global, Zuehlke, Roche, Manpower i Pepsico. Zahvaljujući njihovom sportskom duhu i dobroj volji sakupljeno je 17.000 EUR za unapređenje besplatnih usluga palijativnog zbrinjavanja za pacijente obolele od raka i članove njihovih porodica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.