Brnabić: “Vučić će odgovoriti Jeremiću adekvatno – otvaranjem fabrika i novih radnih mesta”

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

(Beta) – Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoriti predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću otvaranjem fabrika i novih radnih mesta.

To je, po njenom mišljenju, adekvatan odgovor na današnji, kako je navela, pokušaj linča u zgradi predsedništva.

Brnabić je rekla za TV Prva da će Vučić već sutra dati onakav odgovor kakav najbolje zna da da, i to otvaranjem fabrike u Rudnoj glavi i radnih mesta tamo gde su najpotrebnija, kao i dodelom stipendija najtalenovanijim mladim ljudima, otvaranjem atletskih stadiona…

„Verujem da će i građani Srbije dati svoj odgovor ovakvoj politici bahatosti, agresivnosti, mržnje, revanšizma, pretnji i uvreda, a u nedostaku plana i programa“, rekla je ona.

Brnabićeva je rekla da u Srbiji i „jedan deo opozicije, pre svega oko Jeremića, Đilasa i njihovih političkih istomišljenika konstantno obećava revanšizam, prete ljudima na najprizemniji način, vređaju i obećavaju da će nas sve zajedno linčovati sa narodom koji podržava SNS i Vučića“.

„I onda se danas desila neverovatna stvar da je Jeremić s pajtosima došao ispred Predsedništva, na radnom mesto predsednika Republika da ga linčuje jer to su i najavili – došli su da se fizički obračunaju s njim i to je ono sto je istina“, rekla je ona.

1 KOMENTAR

  1. Mogao bi i da odgovri na provokacije i matletiranje Srba na Kosovu a ne da skuplja poene na nebitne opozicije.
    A jos bolje da preduzme nesto konkretno. Ovo je sramota sta albanci rade a mi dozvolimo.

Comments are closed.