Brnabić: “Šapić je bio u Izbornom štabu SNS, ne znam ko misli da se izgubio…”

1
PrintScreen/YouTube/Aleksandar Šapić

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za N1 u Mostaru, gde je prisustvovala otvaranju Međunarodnog sajma privrede, da je kandidat za gradonačelnika u Beogradu iz redova SNS Aleksandar Šapić tokom izborne večeri bio u Izbornom štabu SNS, i dodala je da je ona bila u društvu sa njim, kao i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

„Aleksandar Šapić je bio u Izbornom štabu SNS. Ja sam sedela sa njim, ja sam razgovarala sa njim, tako da ne znam ko misli da se Šapić izgubio. Bili smo zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem“, navela je ona.

Upitana da prokomentariše rast desnice u Srbiji na osnovu rezultata održanih izbora, ona je odgovorila da pretpostavlja da je to posledica rata u Ukrajini.

“Vidimo rast desnice i u nekim drugim državama Evrope, i u nekim članicama EU. Ja sam zadovoljna rezultatima. Oni daju još jedan mandat SNS-u i pokazuju ogromnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. On je garant stabilnosti ne samo Srbije, nego i regiona. Pred nama je dodatni rad da podignemo Srbiju i region”, kazala je ona.

1 KOMENTAR

  1. Gadi mi se što pripadam ljudskom rodu u kome su “ova ženska”, vučić, vulin, dačić, mali, da ne nabrajam više jer neće biti dovoljno mesta za sve. FUJ !!!!!

Comments are closed.