Brnabić: “Naravno da me je pogodilo nešto od onoga što je pričao episkop Nikanor”

2
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

(Beta) – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su je pogodili delovi govora vladike banatskog Nikanora, koji je anatemisao nju i sve koji će učestvovati na manifestaciji Evroprajd u Beogradu.

“Da li me je pogodilo nešto od toga, pa jeste, naravno. Kada god vam neko pomene dete, to je ja mislim za svaku osobu kao užaren štap u oko. Da li me je pogodilo da neko za moje babe i dede kaže da su koljači srpskog naroda – naravno, užasno me pogodilo, ljudski”, rekla je Brnabić za TV Pink.

Ona je rekla da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) jedan od osnovnih stubova srpskog društva i naroda, i naglasila da “nikada nijednu reč protiv SPC neće reći”.

Brnabić je naglasila da to ipak “nije bitno” u ovom trenutku, naglašavajući da je “potrebna stabilnost, a ne da se svađamo”.

“Mi ovde moramo da se borimo za našu Srbiju. U ovom trenutku da damo svu podršku predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću da se izbori tamo (u Briselu) i da obezbedi da i dalje imamo mir. Sve ostalo nije važno”, navela je premijerka.

2 KOMENTARA

  1. Премијерка Брнабић мора, коначно, да схвати да н а ј в е ћ а могућна већина грађана не жели да се у Србију увозе ЕУ и сличне прајдовске “новотарије”. Спадам у оне који ппштују туђу сексуалну оријентацију(о томе се не постављају питања), али сам против да се сличним “шареним” манифестацијама у Србији регрутују нови, често лукративно заинтересовани, “припадници” ЛГТБ покрета. Узгред, Србија предњачи у бризи за њих: из пара пореских обвезника плаћају се(скупе) операције промене пола. По томе смо у светском врху. Једно је поштовање интимности, а друго је натурање сопствених(или диригованих) схватања.

  2. Normalno odgovorila…a u praksi novi nameti gradjana..pogledajte policija samo od kazni koliko zaradjuje, i sve je na otimacini…par kazni cela plata nekom i dve..zakoni polako nemaju veze sa ustavom vec sa naredbom..ustav je faktucki mrtav…da da odrzi mir i evroprajd iza kulisa..nismo mi ni trebali turke da isterujemo…Vucic je ok, stvarno je ucinio dobro, nemam reci..ali nije vlast da se dodvorava zapadu vec svojem narodu..to je posao vlasti..a narodu samo pretnje, kazne, ucene..samo podrska predsedniku od naroda i obrnuto

Comments are closed.