Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Branko Ružić iz SPS tvrdi da će bojkot od opozicije napraviti „društvo mrtvih pesnika u političkom smislu“ i poziva ih da „dobro izvagaju i promisle“ još jednom.

Ružić je u intervjuu za Blic nedelje govorio i o jedinstvenom biračkom spisku, rekavši da nikada nije bio ažurniji, i da „ni na koji način ne može da predstavlja uzrok bilo koje vrste izborne manipulacije“.

Na pitanje ako deo stranaka opozicije ostane pri bojkotu, ko će biti na gubitku 0 vast ili opoziocija, Ružić je odgovorio:

„To vam je kao u fudbalu, ukoliko ne želite da izađete na teren i da se takmičite sa rivalom, čeka vas gubitak od 3:0 par forfe. Svakako bi taj deo opozicije postao društvo mrtvih pesnika u političkom smislu. Ali još jednom bih i apelovao na njih da dobro izvagaju i promisle da li žele da budu odgovorni prema svojim biračima ili ne. Red je da časno izađu na megdan, a ne da pobegnu s njega. Svakako bi značilo i njihovo prisustvo u parlamentu ukoliko su kadri da budu jedan argumentovan korektiv vlasti“, naveo je Ružić.

On je dodao da je vlast otvorena za dijalog i dodao da su ishitreni i nepromišljeni potezi dela opozicije nju samu doveli u bezizlaznu situaciju.

Komentar(1)

  1. Bobby
    17. novembra 2019. 19:36

    Часно изаћи на терен по Ружићу значи изаћи против противника, везаних очију, руку и ногу, а који већ води са пет нула судијским одлукама. Будалаштине углавном својствене Ружићу, али је важно истаћи да је веома битно да бојкот буде масован. Само са таквим резултатом изјаве оваквих кловнова постају ирелевантне и једино на тај начин ћемо се ослободити даљег читања и слушања истих.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.