BOSS i NBA lansiraju drugu specijalnu kolekciju u saradnji dva brenda

    0

    BOSS sa zadovoljstvom najavljuje svoju drugu specijalnu kolekciju urađenu u saradnji sa NBA, posle uspeha koji je zabeležila prva kolekcija lansirana prošlog proleća.

    Kolekcija jesen/zima 2021. fokusirana je na spajanju kultnih logoa NBA timova sa natpissom BOSS. Nova grafika se može videti kroz 11 stilova, uključujući dukserice, majice različitih namena, trenerke, jakne i još mnogo toga. Logoi Boston Seltiksa i Dalas Maveriksa pridružuju se prošlosezonskoj postavi u kojoj su bili Bruklin Nets, Čikago Buls, Golden Stejt Voriors, Hjuston Rokits, Los Anđeles Lejkers, Majami Hit, Njujork Niks i Toronto Reptors, uz legendarni NBA Logoman. Kolekcija je od sada dostupna u odabranim BOSS radnjama u zemljama Evrope, Jugoistočne Azije i Azijsko-Pacifičkog regiona, i po prvi put se može kupiti van Severne i Južne Amerike.

    U čast ove posebne kolekcije, BOSS je pokrenuo specijalnu kampanju preko društvenih mreža čiji su promoteri trostruki NBA šampion Klej Tompson, uz tvorce TikToka  Kola Majseka i Kobija Lomaksa. Fotografije su delo Filip-Daniel Dukasa u kreativnoj režiji RanaVerse, a kampanji prikazuje tri odevna dizajna iz poslednje kolekcije. Kolekcija BOSS & NBA jesen/zima 202. dostupna je u BOSS radnjama u zemljama Evrope, Jugoistočne Azije i Azijsko-Pacifičkog regiona, na boss.com, u odabranim NBA i maloprodajnim partnerskim radnjama širom sveta