(Beta) – Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je večeras, povodom sednice Saveta za nacionlanu bezbednost, da bi država bila bezbednija da se „ta ekipa nikada nije ni sastala“.

„Ekipa koja je svoje večerašnje okupljanje za raju krstila kao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost mogla je svoje lične i porodične odnose da raspravi na glavnom odboru, na stranačkoj slavi, na stadionu, u vinskom podrumu, u rasadniku… na nekoj od lokacija gde su i zakuvali ovo što nama serviraju“, naveo je Ponoš na svom Fejsbuk nalogu.

On je dodao da bi država bila bezbednija da sse nikad nisu ni sastali, a da sada „kada se rastaju, kad seku nameštaj na pola, preziđuju kuću i lome bagrenje, traže publiku i ovacije.

„A posla realno ima samo za tužilaštvo. Kad su već na okupu“, rekao je Ponoš.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost održana je večeras u Palati Srbija, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na konferenciji za novinare prikazali su fotografije masakriranih tela ljudi za koje su naveli da su žrtve organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Komentar(1)

  1. Milan
    7. marta 2021. 10:25

    Strasna je činjenica da se mržnja pretvora u ovako glup komentar.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.