BOKA PLACE – novi luksuzni kvart na crnogorskoj obali

0

Nova, najpovoljnija do sad, selekcija stanova u Porto Montenegru koju Montenegro Sotheby’s Realty predstavlja svojoj klijenteli

Urbani novi rezidencijalni kompleks u Porto Montenegru Boka Place imaće preko 200 stanova, a osmišljen je da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnine na tivatskoj rivijeri, po cijenama pristupačnijim nego ikad do sad.

Početak realizacije planiran je za oktobar ove godine, a ukupna vrijednost procijenjena je na više od 60 miliona eura. Najnoviji kvart u Porto Montenegru je kreiran da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaje, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje.

Boka Place nudiće novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji 5 zvjezdica. Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti. Na samom ulazu u Porto Montenegro s Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

Sotheby’s sa zadovoljstvom predstavlja i druge nekretnine u rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra – rezidencija Elena, na luksuznoj adresi, sa perfektnim pogledom na akvatorijum tivatskog zaliva, kao i jednosobne, dvosobne i trosobne stanove u  Aqua i Baya krilu hotela Regent Pool Club Residences. Elegantan enterijer prefinjenog luksuza inspirisan je italijanskom rivijerom. Moderni šik stanovi imaju puno prirodnog svjetla, pogled na planinske masive i akvatorijum tivatskog zaliva. Rezidenti mogu da uživaju u privatnom baštenskom kompleksu, atraktivnim bazenima, prostranim terasama za zabavu i opuštanje, i perfektno pozicioniranom bazenu. Sve je to komfor koji pruža kozmopolitski život na ovoj adresi, u intimnom luksuzu Porto Montenegra – sa posebnim akcentom na Klub vlasnika stanova i beneficijama koje isti pruža. Ovo je adresa za ljetnju rezidenciju, ali i destinacija za sva godišnja doba i porodičan život na crnogorskoj rivijeri.

Spektakularni sportski i lifestyle događaj Polo in the Port, IFF modni festival, regate, spektakularni koncerti i art-punktovi, samo su neki od intenzivnog kalendara događaja u marini i nautičkom naselju Porto Montenegro.

Ekskluzivni partner u prodaji ovih rezidencija je i globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Montenegro. Prestižni klijenti Sotheby’s Montenegra su već upoznati sa benefitima posjedovanja rezidencije na crnogorskoj obali, a kosmopolitski duh Porto Montenegra i novi kvart Boka Place, savršeno se uklapaju u njihov stil života, navika i detalja u kojima uživaju u svakodnevici kada su na odmoru.

Porto Montenegro se visoko kotira na internacionalnom tržištu nekretnina, a Boka Place je, zasigurno, posebno interesantan svjetskoj javnosti, ističe direktor Montenegro Sotheby’s Realty-ja Niko Laković. Lakovićev portfolio na tržištu nekretnina bazira se na prodaji crnogorskih rezidencija i rezidencija  na Jadranu, i to baš internacionalnoj klijenteli – njegova ekspertiza je i valorizacija kulturnog, istorijskog i arhitektonskog nasljeđa koje baštini ovaj kraj.

Sotheby’s je sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama i svojom globalnom mrežom pokriva tržišta 72 zemlje širom sveta.