Britanac Kjeran Hamilton (23) koji tvrdi da zarađuje 13.000 dolara na dan, odlučio je da provede tri dana na ulici da bi dokazao svoju teoriju da su beskućnici lenji.

Kjeran je tako, za emisiju „Rich Kids Go Homeless“, zamenio svoj luksuzni život za spavanje na ulici. Umesto dizajnerske odeće i skupih automobila, imao je samo vreću za spavanje, kaput i par debelih čarapa.

Dok je bio na ulici, kupanje je zamenio brisanjem vlažnim maramicama u toaletu Mekdonaldsa.

Njegov stav da se beskućnici lako mogu skloniti sa ulice, samo ako naporno rade, vrlo brzo se promenio. Pokazalo se da je zamalo završio izboden.

„Oni mogu puno toga da urade za sebe. Većina beskućnika su slabi i lenji, ali ne bi trebalo da budu takvi. Već si na dnu, ne može gore od toga, može samo biti bolje“, mudrovao je on pre svoje avanture.

Namera mu je bila da isprosi nešto novca od kog bi kupio kišobrane koje bi zatim prodavao skuplje kad počne da pada kiša. Razočarao se kad je shvatio da je za sat vremena isprosio samo pet funti.

https://www.instagram.com/p/BsItConFlJL/?utm_source=ig_embed

„Osećam se kao da prodajem vlastito telo, ali ponekad moraš progutati ponos“, komentarisao je.

U prave nevolje je upao kad su drugi beskućnici posumnjali da glumi pa su ga zamalo izboli nožem. U problem su ga uvalili njegovi skupi zubi.

Jedan beskućnik je komentarisao da to nisu „zubi beskućnika“, a drugi za kog se pokazalo da je paranoidni šizofrenik napao ga je i vikao: „Ko si ti? Imaš previše lepe zube. Sigurno si policajac. Nisam te dosad video, a stalno sam ovde. Ubiću te.“

„Nisam znao da li da bežim ili da se suočio s njim. Mogao me izbosti. Bio sam u opasnosti“, ispričao je kasnije Kieran. S njim je bio samo snimatelj koji mu je savetovao da ode.

U početku je na znak koji je držao ispred sebe napisao da će mu i razgovor dobro doći ako nemaju sitnog novca.

„Mislio sam da će mi možda dati nešto novca kad dobiju priliku da me upoznaju“, objasnio je, ali njegova teorija se pokazala pogrešnom.

Posle tri dana se vratio u svoju luksuznu četvorosobnu kuću. Sve što je uspeo da zaradi poklonio je drugim beskućnicima, a zakleo se da će za njih donirati hranu i novac.

https://www.instagram.com/p/BwXJnnol_KH/?utm_source=ig_embedOstavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.