Exit od 13. do 16. avgusta. Određeni datumi i za druge festivale…

0
Foto: Profimedia

U smanjenom kapacitetu i sa ograničenjem posetilaca na zemlje u kojima je epidemiološka situacija pod kontrolom, festival Exit biće održan od 13. do 16. avgusta.

“Ova vest postala je jedna od vodećih protekle nedelje u svetskoj muzičkoj industriji i donela tako potrebnu nadu za povratak manifestacija i vraćanja ukupnog života u normalu. Nakon dodatnih konsultacija, i zvanično su određeni novi datumi za obeležavanje 20 godina jednog od vodećih festivala sveta i EXIT će se i definitivno održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi”, potvrdili su organizatori za B92.

Prethodno je premijerka Ana Brnabić uputila preporuku da se usled ubrzanog poboljšanja zdravstvene situacije u Srbiji Exit festival ne otkazuje, već pomeri za avgust.

I druge domaće manifestacije koje se tradicionalno održavaju u avgustu, odredile su svoje datume.

U standardnim terminima održaće se niški džez festival Nisville, od 13. do 15. avgusta i Lovefest u Vrnjačkoj banji, od 6. do 8. avgusta. Letnji festivali u Beograd stižu uz Beer Fest koji će se ove godine održati sedam dana kasnije od planiranog termina, odnosno od 20. do 23. avgusta, dok je kraj leta na Ušću rezervisan za Music Week, od 28. do 30. avgusta.