“Bilo je odvratno ljubiti se sa Bredom Pitom”: Kirsten Danst o kultnoj sceni

0
Foto Profimedia

Bred Pit je jedan od najvećih srcelomaca u Holivudu i dok bi mnoge pripadnice nežnijeg pola jedva čekale da se poljube sa njim, jedna glumica je rekla da to iskustvo za nju nije bilo baš najbolje.

Holivudska glumica Kirsten Danst poljubila se sa Pitom u filmu “Intervju sa vampirom” u kojem su njih dvoje, uz Toma Kruza imali glavne uloge. Glumica je tada, kada se film snimao 1994. godine, imala samo 11 godina. Pit je imao 30 godina.

U jednoj sceni, Klaudija, koju je tumačila Kirsten, nagne se i poljubi Luija (Bred Pita). Poljubac je trajao kratko, ali je očigledno bio traumatičan za tada mladu glumicu.

“Da, bilo je odvratno. I dalje stojim iza toga. Bilo bi još jezivije da jedanaestogodišnja devojčica izjavi: ‘Bilo je odlično’. Sigurno bi neko pomislio: ‘Nešto nije u redu sa ovim detetom”, rekla je ona, prenosi britanski “Metro”.

I dok je dugo pokušavala da ovaj poljubac “izbriše” iz glave, Kirsten ima samo reči hvale za svoje kolege Pita i Toma Kruza.

“Bili su tako divni prema meni. Ponašali su se prema meni kao da sam im sestra”, otkrila je ona, i dodala da nikada nije radila na tako zahtevnom filmu.