“Bezobrazniče, kažnjen si”: Kako je Tumba reagovao kad je Saša Ilić ispod majice “švercovao” pivo i sokove na pripremama

0

Oproštaj Saše Ilića od fudbala i Partizana, kluba koji će ga pamtiti kao jednu od najvećih legendi u dugoj istoriji, povod je i za podsećanje na anegdote iz njegove karijere.

Počeo je da igra za prvi tim Partizana još sredinom devedesetih kada je trener bio Ljubiša Tumbaković.

Jednu anegdotu iz tog perioda ispričao je Saša Ilić.

Bili su na pripremama, a Sale je pokušao da “prošvercuje” ‘koka-kolu’ i pivo ispod majice.

“Bili smo na pripremama na Tari i dobili smo kod Tumbe čuveno prepodne slobodno i hteli smo da se donekle opustimo, ja sam sebi dao za pravo da ću ja to da “prošvercujem”, ali nisam imao sreće”, počeo je Saša Ilić ovu anegdotu koju je preneo Kurir.

“On me je uhvatio, bili su i novinari iza svega toga, a Tumba kao stari šmeker znao je kako, samo me pozvao u svoju sobu i rekao: ‘Vadi to iz džepova’. Ja sam vadio koka-Kole, a i to je bilo zabranjeno u to vreme kad je on bio trener. I kad je video pivo počeo je da me grdi: ‘Kažnjen si’. Ono njegovo standardno ‘bezobrazniče’, ali dobro, sve je to prošlo, ja i Ljubišu Tumbakovića, ponovo, uz Mišu Radakovića smartam najzaslužnijim za sve ovo što sam ja postigao.”