Beograd postao bogatiji za još jedan iSTYLE: Apple Premium Reseller prodavnica otvorena u TC Galerija

    0
    Foto promo

    Četvrta po redu iSTYLE prodavnica u Beogradu svečanoje otvorena u TC Galerija. Poštujući standarde dizajna enterijera koje je postavio sam Apple,ambijent prodavnice pružio je pose(ocima jedinstveno iskustvo, ali i mogućnost da se upoznajusa inova(vnim Apple proizvodima i rešenjima, među kojima su Mac, iPhone, iPad, Apple Watch,kao i širok asor(man dodataka za Apple uređaje.

    Na radost svih pose(laca, iSTYLE je upriličio veliki broj popusta sa uštedom do čak 34.990 RSD, ito na MacBook Air, iPhone 13, Apple Watch serije 7 i Apple AirPods, kao i čak 50 vrednihpoklona za najbrže pose(oce, među kojima je i najnoviji MacBook Air M2 računar, čija jevrednost 206.290 RSD. Pored toga, svi prisutni imali su priliku da se oprobaju u kolu sreće, a oninajsrećniji o(šli su svojim kućama sa vrednim poklonima.

    iSTYLE je najveći Apple Premium Reseller lanac u čak 9 zemalja Centralne i Istočne Evrope. USrbiji iSTYLE raspolaže sa 5 maloprodajnih objekata, u Beogradu i Novom Sadu, u kojima već13 godina svim pose-ocima, osim proizvoda, nudi i široku lepezu usluga koje odlikujukvalitet i najviši standardi. Sve to zahvaljujući kompetentnom -mu stručnjaka,ser-/kovanom i obučenom po Apple standardima.