Beko je obezbedio 55 UV sterilizatora za najmlađe heroje NURDOR-a

    0

    Kompanija Beko Balkans, donirala je 55 UV sterilizatora udruženju NURDOR sa ciljem poboljšanja uslova boravka na odeljenjima dečije onkologije širom Srbije, kao i roditeljskim kućama u kojima borave deca obolela od raka.

    Moderni UV sterilizatori (Beko Hygiene Shield UV sterilizator UVC 5033 TA) dezinfikuju predmete od plastike i metala, uništavajući viruse u velikom procentu. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji pomoću njih se mogu sterilisati i igračke, mobilni telefoni, medicinska oprema, ali i bočice za bebe i cucle. UV uređaji biće od velike pomoći kako deci i roditeljima, tako i zaposlenima u institucijama koje im pomažu u borbi sa ovom opakom bolešću.

    Beko će kao i do sada nastaviti sa učešćem u mnogim akcijama pružanja pomoći, jer smo više od pet godina prisutni na lokalnom tržištu i ovde osećamo kao da smo kod kuće. Drago nam je što će uslovi lečenja na klinikama i boravak u roditeljskim kućama biti bezbedniji uz ovu našu donaciju. Verujemo da je briga o najmlađima zadatak svih nas, kako kompanija, tako i pojedinaca, jer samo uz solidarnost i podršku, naročito onima kojima je to najpotrebnije možemo da doprinesemo boljem društvu za sve.“ rekao je Generalni direktor Beko Balkans Alp Arbatli.

    Pomenuta donacija je samo jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti kompanije Beko i nije prva za NURDOR. U skladu sa globalnom strategijom kompanije, Beko Balkans nastaviće da nudi inovativne kućne aparate u Srbiji, fokusirajući se na osnaživanje sledećih generacija za zdraviji život.