Beki Hemon, pomoćni trener Grega Popoviča u San Antonio Sparsima, učestvuje u novom izdanju programa Jr. NBA Coaches – Online na aplikaciji Jr. NBA OWQLO

  0

  NBA je objavila da će pomoćni trener San Antonio Sparsa Beki Hemon (Becky Hammon) učestvovati u najnovijem programu Jr. NBA Coaches – Online, virtuelnom resursu i platformi sadržaja  koji nudi vežbe, video uputstva i klinike za  košarkaške trenere. Program će se održati u nedelju, 27. septembra u 21:00 CEST na  OWQLO App, službenoj aplikaciji Jr. NBA Lige u Evropi i na Bliskom Istoku.  

  Nekadašnja WNBA košarkašica, a sada NBA trener, Beki Hemon spada među pionire  među ženskim trenerima kao  tek drugi ženski trener u istoriji NBA  i  prva žena pomoćni trener sa punim angažmanom. Hemon je takođe prva žena koja je ikada bila deo NBA All-Star trenerskog  osoblje  kada je radila kao pomoćni trener za ekipu Zapada tokom NBA  All-Star Game 2016. godine. Beki iza sebe ima plodnu WNBA karijeru: nastupala je od 1999-2014. za  New York Liberty i za San Antonio Stars, a takođe je dugo igrala u Evropi za Rivas Ecópolis, CSKA Moscow, Ros Casares Valencia, Nadezhda Orenburg i Spartak Moscow Region.  

  Za sve zainteresovane korisnike starije od 16 godina u toku je registracija za najnoviji online program Jr. NBA Coaches. Klinike će takođe sadržati deo za pitanja i odgovore Beki Hemon, čime će učesnicima biti omogućena interakcija i učenje.  

  Od aprila 2020. godine aplikacija OWQLO je domaćin za  Jr. NBA at Home, interaktivnu seriju sadržaja koja pruža košarkaške treninge i vežbe koje se mogu izvoditi pojedinačno i u ograničenom prostoru kako bi pomogli mladim igračima širom sveta da ostanu aktivni i razviju svoju igru tokom Covid- 19 pandemije. 

  Zainteresovani  mogu da pronađu više informacija na owqlo.com i na  @NBAEurope na Instagramu. Za opšte informacije o Jr. NBA, fanovi  mogu da pogledaju Jr. NBA naloge  FacebookTwitter i  Instagram