BAT nastavlja da podržava kulturno nasleđe Vranja

    0

    Kompanija British American Tobacco podržala je tradicionalnu 39. manifestaciju „Borini pozorišni dani“, koja je nakon osam godina ponovo održana u zgradi obnovljenog vranjanskog teatra. Doprinos manifestaciji i lokalnoj pozorišnoj sceni naročito je značajan zbog uloge koju to pozorište ima, kako za grad Vranje, tako i za kulturno-umetničku scenu Srbije.

    Direktor regulatornih poslova kompanije British American Tobacco Dragan Penezić istakao je da je podrška poslovne zajednice kulturnim ustanovama od ogromnog značaja za društveni napredak, ali i očuvanje kulturnih dobara na lokalu: „Izuzetno smo ponosni što smo učestvovali u održavanju manifestacije koja je kulturno obeležje Vranja, grada u kojem naša kompanija posluje dugi niz godina. Nastojaćemo i u budućnosti da osluškujemo potrebe zajednice i damo primer drugim kompanijama da ulažu u kulturu i obrazovanje, kao osnov razvoja svakog društva“, dodao je Penezić.

    Kao najveći britanski investitor u našoj zemlji, BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti. U prilog tome govori činjenica da je od početka poslovanja u Srbiji, kompanija investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte.