Barcaffè GO pruža divne trenutke i nagrađuje

    0

    Kafa je nesumnjivo sastavni deo naše svakodnevice. Uz nju volimo da se budimo, smejemo i družimo, u njoj uživamo gotovo uvek i svuda. Bilo da je sa mlekom, sa puno mlečnog krema, kratka, duga, sa šećerom ili bez, kombinacija ima onoliko koliko ima ukusa i uvek je jedna prava koja će nam prijati u putu, bez obzira na to da li je espresso, capuccino, macchiato ili kafa sa mlekom. Jedan od omiljenijih brendova kafe, Barcaffè&GO pobrinuo se za to da i na putu možete da uživate u najboljoj espresso mešavini, a i da tokom uživanja osvojite vredne nagrade.

    Barcaffè je jedan od najprepoznatljivijih regionalnih brendova u kategoriji espresso kafe, čija pažljivo odabrana zrna arabike i robuste zadovoljavaju ukus i najzahtevnijih ljubitelja kafe.  Ovaj uspeh zasnovan je na najkvalitetnijoj vrsti kafe, stvaranju autentičnih espresso mešavina i višegodišnjem ulaganju u obrazovanje barista. Osam zlatnih medalja na međunarodnom degustacionom takmičenju u Italiji dokaz su vrhunskog kvaliteta ovog brenda, koji se kontinuirano prilagođava potrošačima, poštovanjem njihovim najzahtevnijih želja.

    Barcaffè&GO jedna je od najomiljenijih kafa, što govori činjenica da se godišnje popije više od 12 miliona čaša, u regionu. Kada ste u putu, potražite prodajna mesta Barcaffè&GO gde možete da se opustite uz aromatičan espresso, krem napitke od kafe kao što su cappuccino, latte macchiato i kafa sa mlekom ili da se zasladite cappuccinom sa čokoladom ili irish cappuccinom. Već sama priprema napitka u izabranoj čaši povešće vas na pravo putovanje uz kafu. Svaki napitak je pripremljen od sveže mlevenih zrna kafe u kojima se prepliću medene note sa ukusom čokolade i prijatno zaokružene voćno-cvetne arome. Na raspolaganju vam stoje raznovrsni napici od kafe, kao i različite veličine čaša. Izabranu kafu možete da zasladite prema svom ukusu, kao i da je ukrasite cimetom ili posipom od vanile ili čokolade.

    Da li dan može da bude savršeniji? Naravno da može! Barcaffè će vas iznenaditi i lepom čašom, na kojoj se nalaze kreativne misli koje će vas sigurno inspirisati. Pozitivnim porukama na čašama kafe Barcaffè želi da ulepša dan i oraspoloži sve ljubitelje kafe. Život je pun divnih trenutaka i lepih stvari koje je vredno deliti. Zato vas pozivamo da uhvatite lepe trenutke uz Barcaffè&GO i podelite ih sa nama na zvaničnom sajtu. Možda baš vi osvojite bežične slušalice ili glavnu nagradu – iPhone 11 Pro, 256 GB.