Bane Trifunović: “Zašto sam se povukao sa protesta” – Čitajte u Nedeljniku

1
Foto Nedeljnik

“Nisam već odavno uključen u proteste i neću ni govoriti na mitingu koji se organizuje u subotu”, kaže u intervjuu za novi Nedeljnik glumac Branislav Trifunović, jedan od organizatora i vođa protestnih okupljanja u proteklih šest meseci.

„Povukao sam se kad sam shvatio da to neće biti čisto građanski protesti i to je nešto na šta sam upozoravao od početka. I dalje mislim da je greška što protesti nisu građanski”, rekao je on.

On je rekao i da ne zna da li ću ići ove subote kada se obeležava šest meseci trajanja protesta.

“…imam predstavu, ali mislim da se mora biti tamo. Bio sam tamo i 13. aprila, misleći da će se nešto konkretno desiti, ali se nije desilo. U stvari sam odustao od protesta posle onog okupiranja Predsedništva. Video sam da tu ponestaje snage, ideje, odlučnosti i volje. I to mi je zasmetalo. Videćemo na šta će to dalje ličiti i kako će sad uspeti da ponove tih 100 gradova”, rekao je Trifunović.

Bane Trifunović govori o svojim razočarenjima u proteste, odnosu sa političarima, kako on vidi opoziciju, o čemu razmišlja kada se govori o izborima…

U novom Nedeljniku koji je na kioscima od četvrtka 6. juna čitajte o podvlačenju crte posle šest meseci protesta: Šta je (u) Srbiji danas opozicija

Dragan Đilas: Vučić je čovek koji maše praznoj ulici

Analiza Zorana Panovića: Ni Borisa nije pobedio “naprednjački Majić”, već Toma

Digitalno izdanje dostupno na NOVINARNICA.NET

1 KOMENTAR

  1. Sta je problem, nece vise Djiki i Jeremic da te placaju, kako neces politicki protest, pa zar ti nisi predsednik bivse Jankoviceve stranke? Odavno vec i vrapci na grani znaju da ti protesti nisu gradjanski no cista politika koja ima jedini cilj da zajase i jjjjaaasssseee!

Comments are closed.