Prikazivanje filma „Balkanska međa“, iako je prethodno bilo zakazano u Domu kulture u Bujanovcu, prekjuče je otkazano bez obrazloženja, a iz produkcijske kuće „Arhangel studios“ saopštili su da ovakvim potezom još jednom postajemo svedoci neuobičajene pojave da umetnost doživljava zabrane.

Prikazivanje filma je otkazano bez obzira na činjenicu da je postojalo veliko interesovanje publike za ovaj film, piše u saopštenju.

„‘Balkanska međa'“ šalje poruku o neophodnosti negovanje odnosa mira i razumevanja između Srba i Albanaca, i zato želimo da verujemo da će i naši građani na jugu Srbije moći da ga pogledaju, jer nikada neće postojati dovoljno dobar motiv koji opravdava zabranu bilo kog filma“, navodi se u saopštenju predstavnika produkcije kuće „Arhangel studios“, glumca i producenta filma Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, preneo je Blic.

Komentar(1)

  1. Sveta
    18. aprila 2019. 08:52

    Ti koji su zabranili film da se prikaže u Bujanovcu primaju platu iz kase Države Srbije. Do kada će državni službenici rfaditi protiv države od čije plate žive?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.