Legendarna rok grupa BABE, održaće koncert 4. aprila u BitefArtCafe klubu. Sa svojim duhovitim tekstovima i neponovljivim scenskim nastupom, BABE su obeležile jednu eru domaće muzičke scene, a sada se vraćaju da obraduju svoje obožavaoce u intimnom prostoru kluba.

Osnovani 1992. godine kao samostalni projekat vokaliste i gitariste Žike Milenkovića (Bajaga i Instruktori), vokaliste i bubnjara Gorana Čavajde (Električni orgazam) i gitariste Zorana Ilića Ilketa (Riblja Čorba), BABE su brzo osvojile srca publike širom regiona. Njihovi hitovi poput “Noć bez sna”, “Da te vidim golu”, “Ko me ter’o” i “Slanina” postali su nezaobilazni deo jugoslovenske rok scene.

Ova rok supergrupa stvorila je svoj jedinstveni zabavljački imidž, spajajući animatorske veštine iz “Instruktora” sa iskustvom iz amaterskog pozorišta “Teatar Levo”. Pod vođstvom Žike Milenkovića, BABE su postale sinonim za kvalitetan rokenrol i nezaboravne scenske nastupe.

Koncert u BitefArtCafe klubu pružiće posebno intimno iskustvo fanovima ove legendarne grupe. Ovo je prilika da se uživo doživi zvuk nezaboravnog beogradskog rokenrola i da se podsetimo zašto su BABE ostale nezamenljiv deo muzičke scene.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja! Obezbedite svoje mesto na koncertu i budite spremni za nezaboravnu noć uz BABE u BitefArtCafe klubu 4. aprila.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.