“Astro Draža”: Šta zvezde predviđaju Ani Brnabić

Foto: Nedeljnik

“Magistar astroloških nauka” Dragoljub Draža Petrović tradicionalno, već godinama, u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika otkriva šta zvezde predviđaju akterima na političkoj sceni Srbije.

Šta je predvideo Ani Brnabić?

“Postanite gospodar svojih misli. Mnogi ljudi u razgovoru s drugima nastoje da govore komplikovano da bi zvučali ozbiljnije. Tako njihove misli postaju konfuzne, ne samo u razgovoru s drugima nego i onda kada su sami. Tako da to što delujete konfuzno kada ste sami nije ništa naspram utiska da delujete konfuzno i kada ste na konferenciji za štampu. Prekinite sve loše navike, naročito naviku da budete veći katolik od pape i veći naprednjak od naprednjaka.”

A šta čeka ostale političare, čitajte u kolumni Draže Petrovića, u štampanom izdanju specijalnog novogodišnjeg Nedeljnika koji je na kioscima od 26. decembra ili na NOVINARNICA.NET.

Svi čitaoci Nedeljnika na poklon dobijaju knjigu Dejana Stojiljkovića “Mustafa Golubić”, prvu iz edicije “Senke nad Balkanom” koja će se u narednih mesec dana pojaviti pred čitaocima.