Ask an expert – Šta su zlatna pravila strateškog menadžmenta

  0

  Srpska asocijacija menadžera će na petom „Ask an expert“ sastanku ugostiti prof. dr Dragana Lončara, prodekana za saradnju sa privredom na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i osnivača Peterhof Consulting-a. Razgovor koji vodi Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, zakazan je za 2. jun u 12 časova, a može se pratiti putem linka https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_IDSfouoyRIKCn_MM4OcXNw.

  Serija razgovora „Ask an Expert“ pokrenuta je sa ciljem da članovi SAM-a, a i šire, svake nedelje od renomiranih profesionalaca, pouzdanih eksperata mogu dobiti konkretne savete i podršku u vezi sa njihovim ličnim, karijernim ili poslovnim pitanjima.

  Oblasti ekspertize prof. dr Lončara su strateški menadžment, upravljanje projektima, korporativne finansije, zaštita konkurencije.

  Dragan Lončar je diplomirao na Ekonomskom fakultetu kao student generacije. Magistarske studije iz oblasti menadžmenta završio je na University of Cambridge u Velikoj Britaniji. Doktorirao je 2007. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, dok je postdoktorske studije završio na University of Chicago, kao stipendista Fulbright Fondacije. Nosilac je prestižne CFA licence iz oblasti finansija. Redovni je profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a radio je kao konsultant na projektima većeg broja domaćih i inostranih kompanija. Član je više akademskih i profesionalnih tela u zemlji i inostranstvu. Osnivač je konsultantske kuće Peterhof Consulting.

  Ukoliko imate pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor, molimo vas, da ih pošaljete na mejl tamara.ivankovic@represent.rs najkasnije do utorka 2. 06. 2020. do 10 h.