Mlađe kategorije Košarkaškog saveza Srbije ne prolaze kroz najbolji rezultatski period, ili, kako aktuelni komentari na društvenim mrežama naglašavaju – „Orlići se prave Englezi.“

Ipak, mlađe kategorije reprezentacije Srbije biće bogatije za jednog novog igrača, koji iz jata „Sokolova“ preleće u jato „Orlova“.

Jedan od najvećih talenata crnogorske košarke, Andrija Vuković, ubuduće će nastupati za Srbiju i njene reprezentativne selekcije.

Košarkaški savez Srbije ubedio je 14-godišnjeg momka da odabere dres Srbije, prenosi podgorički „Dan“.

Poznavaoci košakaških prilika iz regiona smatraju da je mladi košarkaš visok 198 centimetara, jedan od najtelentovanijih igrača u Crnoj Gori u poslednjoj deceniji, a sa timom Budućnosti osvojio je šampionsku titulu.

On će imati pravo da nastupa za pionirski tim Crne Gore do kraja ove godine, a od naredne će nastupati za mlađe kategorije Srbije.

Komentara

  1. darkoroljic
    29. jula 2019. 20:12

    Nije to crna gora, to je NEMACKA, ITALIJA I AUSTRIJA.

  2. Komšija
    1. avgusta 2019. 10:36

    Wow košarkaška velesila krade košarkaše Crnoj Gori. Prethodno je isto radjeno i u vaterpolu, sportu u kome je fond crnogorskih igrača par desetina. Španija takodje uze Mirotića, a Raonić je Kanadjanin. Šta bi bilo da nas ima više od 600.000 😂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.