Letnji prelazni rok u svom punom jeku tutnji košarkaškim i fudbalskim tržištem, ali i društvenim mrežama. U košarci NBA „free agency“, Barselonine NBA ideje, Zvezdino „zidanje“ tima, a u fudbalu „bombardovanje“ španskih večitih rivala. Ipak, malo je poteza na tržištu izazvalo toliku euforiju na društvenim mrežama, kao odluka Aleksandra Mitrovića da ostane u Fulamu.

Srpski reprezentativac je produžio ugovor sa klubom sa „Krejven kotidža“ do 2024. godine, a klub ga je nazvao „Aleksandar Veliki“.

Čak 11 objava na Tviteru zaredom Fulam je posvetio Aleksandru Mitroviću, a zbog toga su se i sami našalili na svoj račun.

Nema tu ničeg neobičnog. Mitrović je najbolji igrač Fulama već dve sezone, a od trenutka kada je postalo jasno da londonski klub ispada iz Premijer lige, Srbin je dobio veliki broj ponuda – „udvarači“ su se javljali sa svih strana sveta, od Londona, do Kine.

Ipak, „Mitro“, kako ga zovu navijači Fulama, odlučio je da ostane veran svom klubu i da nastavi život u Londonu, naglasivši da je „motivisan i da se svakoga jutra kada dođe u trening centar kluba oseća srećnim“.

Te reči su euforiju dodatno povećale, a reakcije pojedinih navijača na produženje ugovora su više nego urnebesne.

„GIF maniju“ je započeo upravo Fulam.
„Ovako su odbrambeni igrači iz Čempionšipa očekivali novu sezonu, a onda su videli vest da Mitro ostaje.“

Svoju reakciju objavio je i Fudbalski savez Srbije.

I dok navijači Fulama slave, brojni ljubitelji Fantazi Premijer lige, igrice koja privlači milione ljudi širom sveta, pate za Mitrovićem jer je u prethodnoj sezoni bio vrlo dobra opcija, s obzirom na kvalitet igara koje je pružao i cenu koja mu je u igrici određena.

Ipak, po brojnosti dominiraju „srećni tvitovi“.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.