25% popusta na brojne kategorije, zabava 100%

Ove godine Aksa slavi 25. rođendan i tom prilikom vas poziva na veliku žurku na dve lokacije –  Aksa prodavnici Jurija Gagarina 26 i Nikolaja Gogolja 17 (Banovo brdo) u subotu 15.06.2019. od 10 časova!

Očekuje vas popust – 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće, obuće i još mnogo toga.

Akcija popusta od 25% u svim Aksa prodavnicama u Beogradu kao i aksa.rs internet prodavnici traje od 15.06.2019. do 17.06.2019. godine

Svi koji posete Aksa prodavnice u Beogradu u ovom periodu dobijaju i vaučere Star Land igraonice – http://igraonice.ioi.rs/subs/star-land/ I vaučer za popust od – 20% na prvi mesec školarine u Play Smart školi tenisa – https://www.facebook.com/PlaySmartTennisKids/

Raspored dešavanja za 15.06. godine u Aksa prodavnici u Jurija Gagarina 26 i Nikolaja Gogolja 17

10-14č DJ & face painting

10-14č Klovnovi i animatori

10-14č Ime na dar,  poklon našeg kaligrafa

12č Torta

Povodom proslave 25 godina Akse pokrenut je i društveno odgovoran projekat „Stimulacija zdravog razvoja i masaža“ koji podrazumeva donaciju posteljina i igračaka za 9 vrtića u Beogradu i jedan vrtić u Novom Sadu i jedan u Nišu. U okviru projekta izvršena je donacija za 4 vrtića i organizovana predavanja za roditelje u ovim vrtićima na temu stimulacije zdravog razvoja i masaže, a od strane dr Mirjane Mićović, pedijatra i dr Danijele Marjanović, defektologa.

__________________________________

Od otvaranja prve radnje 1994. godine u Beogradu mreža Aksa prodavnica se širila u 11 gradova, a pre dve godine otvorene su i prve radnje u BIH – radnja u Banja Luci i u Sarajevu.

Jubilej obeležavamo predstavljanjem novog logotipa kao i brojnim popustima i proslavama za naše verne potrošače širom Srbije. U godini jubileja pokrenuli smo i društveno odgovorni projekat donacije posteljina i igračaka vrtićima pod nazivom „Stimulacija zdravog razvoja i masaža“, kao i organizovana predavanja u vrtićima dr Mirjane Mićović, pedijatra i dr Danijele Marjanović, defektologa.

Aksa prodavnice karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.

Aksa predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu već punih 25. godina i konstantnim inovacijama opravdavamo ovu poziciju.

Naša zahvalnost je prvenstveno usmerena ka vernim kupcima koji Aksu već 25. godina čine onim što danas jeste – mesto na kom se kupovina pretvara u radost, mesto na kom se bude osmesi pri biranju prve flašice, mesto koje predstavlja više od radnje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.