Ako ne znate priču o Superagentu, ovo će vam možda zvučati čudno: Vulverhempton u trci za Luku Jovića

0
Foto: Profimedia

Engleski novinar Džoni Filips sa Skaj sporta u svojoj redovnoj kolumni bavio se Vulverhemptonom i otkrio da su Vukovi vrlo zainteresovani da dovedu fudbalera Real Madrida Luku Jovića, te da su za ostvarenje tog cilja još jednom angažovali Superagenta Mendeša, prenosi Mozzart sport.

Spone ovog kluba i portugalskog menadžera su jasno vidljive kada se pogleda sastav Vulvsa, u kojem sve vrvi od igrača sa portugalskog govornog područja. I Jović se u tu priču delimično uklapa, jer je bio igrač Benfike, gde je Mendeš godinama vedrio i oblačio, a pored toga, povređeni napadač Raul Himenez je bio Lukin saigrač među lisabonskim Orlovima.

Koliko cela priča ima pokriće, teško je proceniti, ali je poznato da za Superagenta nema nemoguće misije. Joviću je preko potreban klub u kojem će redovno igrati, jer je i u dresu reprezentacije u poslednja dva okupljanja pokazao da nije zaboravio da trese mreže, samo da mu je potrebno da oseti malo poverenja iza sebe i da ima saigrače raspoložene da ga „traže“ u šesnaestercu.

Vulvsima je potreban kvalitetan napadač, jer su ove sezone među timovima sa najmanje postignutih golova, samo 14 na isto toliko utakmica i to se odražava na poziciju na tabeli, gde su uoči 15. kola bili na 11. mestu.

Udicu za Luku Jovića već je zaigrizao Milan.