Smart Vision, agencija za integrisane komunikacije iz Beograda, osvojila je prestižnu zlatnu IPRA nagradu za izuzetnost u oblasti odnosa s javnošću u kategoriji nevladinih organizacija za osmišljenu i sprovedenu PR strategiju u okviru dolaska dr Gabora Matea na Balkan, u organizaciji Novak Đoković Fondacije.

Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) prepoznala je izuzetan rad i doprinos Smart Vision tima na sprovođenju efikasnih komunikacijskih napora kada je reč o saradnji sa medijima širom Balkana, koji su prihvatili važnost traume, ranog razvoja dece i mentalnog zdravlja uopšte kao važnih tema kojima se treba baviti. 

Uspeh PR strategije obeležen je brojnim tekstovima koji su imali za cilj da upoznaju širu javnost sa radom Dr Gabora Matea, a koji su bili deo šire strategije komunikacije. Njegov dolazak najavljen je brojnim tekstovima koji su iz različitih uglova predstavljali njegov rad i glavne teme prošlogodišnjeg događaja organizovanog od strane Novak Đoković Fondacije. 

Agencija Smart Vision dobitnik svetski priznate zlatne IPRA nagrade za izuzetnost u PR-uSmart Vision/NDF

 

Usledili su intervjui, gostovanja, događaji za medije, premijere filma „Mudrost traume“,  paneli i radionice dr Gabora Matea širom regiona. Kako bi projekat nastavio da živi i nakon njegovog odlaska, stavljajući akcenat na pokrenute važne teme, produciran je podkast u kome su globalna direktorka fondacije Jelena Đoković i psiholog, psihoterapeut i programska menadžerka u Novak Đoković Fondaciji Smiljana Grujić govorile o izazovima roditeljstva, uz gostovanje dr Matea u nekoliko epizoda. Upravo ovaj deo projekta rezultirao je širenjem svesti o ovim važnim temama kod najšire javnosti. 

Posredstvom snažnih medijskih kanala koji su prepoznali važnost teme kao što je trauma, Smart Vision je obezbedio široku medijsku pokrivenost, osiguravajući da poruka dr Matea i Novak Đoković Fondacije dosegne do najvećeg broja publike širom regiona, o čemu svedoči i broj od preko 600 medijskih objava u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i ostatku regiona. 

Strategija koja je uključila različite sadržaje, od edukativnog do informativnog, kao i raznovrsne kanale komunikacije, prepoznata je kao efektivni pristup koji je doneo rezultate u čitavom regionu, ali i nagradu u Beograd.

Posebno je važno napomenuti da je ovaj izvanredan uspeh postignut složenom, uspešnom komunikacijom, bez pratećih marketinških kampanja, što čini dobijeno zlato još sjajnijim.

Dobijanje zlatne IPRA nagrade je pokazatelj kvaliteta Smart Vision tima u odnosima s javnošću i njegove nepokolebljive posvećenosti stvaranju pozitivnog uticaja kroz stratešku komunikaciju. 

O IPRA

Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) je globalna organizacija osnovana 1955. godine koja ima za cilj da ujedini profesiju odnosa s javnošću i promoviše etičke prakse širom sveta u ovoj industriji. IPRA Zlatne svetske nagrade za izuzetnost prepoznaju izvanredna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću na međunarodnom nivou.

O Smart Vision-u

Smart Vision – agencija za integrisane komunikacije, sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Zagrebu i Dubaiju, svoju viziju širi godinama na nove meridijane sa fokusom na realizaciju PR i digitalnih kampanja, organizaciju svih tipova događaja i sajamskih nastupa. Od samog početka 2007. godine do danas, živeći svoj slogan From Vision To Reality, izuzetan tim ljudi razvija zajednički usluge u domenu marketinga, šireći se ne samo na nova tržišta, već i na nove industrije zahvaljujući preporukama zadovoljnih klijenata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.