Bivša Prva dama Amerike Mišel Obama poslala je poruku Greti Tunberg i iskazala joj svoju podršku, rekavši da ne dozvoli nikome da ugasi njen sjaj.

„Greta, ne dozvoli nikome da ugasi tvoj sjaj. Kao devojčice koje sam upoznala u Vijetnamu i u celom svetu, imaš mnogo toga da nam ponudiš. Ignoriši neverne ljude i znaj da te slave milioni ljudi“, napisala je na svom Tviter nalogu Mišel Obama.

Šesnaestogodišnja aktivistkinja u borbi protiv klimatskih promena našla se na meti napada predsednika Amerike Donalda Trampa, koji joj je poručio da „iskulira“ i ode u bioskop s prijateljem.

Greta je, posle Trampove jučerašnje poruke, promenila svoju biografiju na Tviteru.

„Tinejdžerka koja radi na kontroli besa. Trenutno kulira i gleda dobar stari film sa prijateljem“, napisala je Greta u biografiji na Tviteru.

Greta Tunberg proglašena je ove nedelje za ličnost godine u izboru magazina Tajm, a juče je zauzela 100. mesto na Forbsovoj listi najmoćnijih žena na svetu.

Komentar(1)

  1. Pera
    14. decembra 2019. 08:01

    Zna se šta toj balavici treba da bi shvatila čemu treba da teži. Njoj treba hitna vakcinacija jer kako je krenula vratiće se neotpakovana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.