Bivša Prva dama Amerike Mišel Obama poslala je poruku Greti Tunberg i iskazala joj svoju podršku, rekavši da ne dozvoli nikome da ugasi njen sjaj.

„Greta, ne dozvoli nikome da ugasi tvoj sjaj. Kao devojčice koje sam upoznala u Vijetnamu i u celom svetu, imaš mnogo toga da nam ponudiš. Ignoriši neverne ljude i znaj da te slave milioni ljudi“, napisala je na svom Tviter nalogu Mišel Obama.

Šesnaestogodišnja aktivistkinja u borbi protiv klimatskih promena našla se na meti napada predsednika Amerike Donalda Trampa, koji joj je poručio da „iskulira“ i ode u bioskop s prijateljem.

Greta je, posle Trampove jučerašnje poruke, promenila svoju biografiju na Tviteru.

„Tinejdžerka koja radi na kontroli besa. Trenutno kulira i gleda dobar stari film sa prijateljem“, napisala je Greta u biografiji na Tviteru.

Greta Tunberg proglašena je ove nedelje za ličnost godine u izboru magazina Tajm, a juče je zauzela 100. mesto na Forbsovoj listi najmoćnijih žena na svetu.

Komentar(1)

  1. Pera
    14. decembra 2019. 08:01

    Zna se šta toj balavici treba da bi shvatila čemu treba da teži. Njoj treba hitna vakcinacija jer kako je krenula vratiće se neotpakovana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.