Sarajevo je domaćin još jedne globalne konferencije, a ovaj put je reč o 48. IFTDO konferenciji na temu: „Razvoj ljudskih resursa u eri digitalne transformacije“, koja će se održati od 24. do 26. juna 2019. godine u hotelu “Hills”.

Organizator konferencije Origin Europe u sklopu ovog događaja želi Sarajevo staviti na svetsku mapu dijaloga o pitanjima korištenja naprednih tehnologija u osiguranju ličnog razvoja, efikasnosti ljudskog rada i povećanju produktivnosti. „Zapadni Balkan treba iskoristiti svoju šansu, te je IFTDO platforma koja može koristiti za prenos dobrih poslovnih praksi i umrežavanje sa ključnim akterima na svjetskom tržištu“, poručila je Jasna Korda, direktorka kompanije Origin Europe, organizator konferencije. IFTDO (International Federation of Training and Development Organisation) je osnovana 1972. godine u Ženevi u Švajcarskoj sa ciljem da se razvije i održi globalna mreža posvećena prepoznavanju, razvoju i prijenosu znanja, vještina i tehnologija kako bi se unapredili lični rast, efikasnost ljudskog rada, produktivnost i održivi razvoj.

Konferencija u Sarajevu će okupiti preko 400 učesnika iz 50 zemalja širom svijeta, te će kroz četiri dana ponuditi brojne treninge sa preko 20 stručnjaka koji će sa nama podeliti svoja iskustva o primeni digitalne transformacije u organizacijama, iskorištavanju potencijala kreativnih umova te o inovacijama u upravljanju ljudskim resursima. Neki od govornika na konferenciji su Šeik Mohammed bin Saqr Al Qasimi, osnivač Sunnylanda, Martin Lexa, izvršni potpredsednik Molnlycke Health Care, Dr. Guruvayurappan PV, potpredsednik kompanije Omega Health Care, Valentin Ilievski, potpredsednik Messer grupe za Jugoistočnu Evropu, Dione Williams, lider u HR transformaciji kompanija te dr. Louise O’Nolan, savetnica kompanije Bahrein Polytechnic.

Svi učesnici će imati priliku da prvog dana konferencije učestvuju na radionicama na kojima će se govoriti o implementaciji digitalne transformacije u organizacijama. Drugog i trećeg dana fokus rada biće usmeren na teme o značaju digitalne transformacije, nadarenoj radnoj snazi koja je neophodna za ostvarivanje poslovnih ciljeva, kako iskoristiti kreativne umove i inovativna sredstava za postizanje uspeha te na koji način implementiranje razvoja ljudskih resursa zahteva stvaranje kompetentnih i odlučnih lidera.

Svi zainteresovani za učešće na konferenciji prijavu mogu izvršiti na web stranici https://www.origineuro.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.