12 najboljih satova za 2022.

Naša selekcija merača vremena koje možete kupiti sad, ali ćete voleti zauvek

0
Foto: Promo

Indikativno je koliko smo u ovom digitalnom dobu okruženi podacima o tačnom satu i minutu sa svakog displeja pored koga prođemo, a opet se čini da nikad manje nismo bili svesni gde nam je vreme proletelo. Moćan ručni časovnik vam možda neće pomoći kad oko pola tri shvatite da niste stigli ni pola stvari koje ste planirali – ali ćete barem izgledati kao #gospodinčovek dok jurite sa jednog mesta na drugo. I ne samo to – retko šta sugeriše da je gungula dana na izmaku kao onaj momenat kada skinete sat sa ruke i odložite ga na noćni stočić (ekran mobilnog bi tad već uveliko trebalo da bude podešen na “do not disturb” mode ali to sad nije tema).

Kada je o situaciji na tržištu luksuznih merača vremena reč, čini se da su prestižne (i neretko istorijski važne) časovničarske kuće više nego ikad pre orijentisane na mlađu klijentelu startup elite i social media buržoazije – nudeći remiksovani dizajn i flertovanje sa futurističkim tehnologijama – čak i kod svojih najklasičnijih modela. Pa ipak, mi savetujemo da odaberete nešto što će istančanim izgledom potrajati duže od fascinacije TikTokom. Tu smo da pomognemo, predstavljamo vam dvanaest besprekornih primeraka od kojih nam srce kuca kao švajcarski sat.

Ceo tekst objavljen je u novom, ekskluzivnom dodatku Nedeljnika “How To Spend It”

Uz svaki primerak Nedeljnika od 9. juna očekuju vas priče o najvećim i najluksuznijim svetskim i domaćim brendovima, o trendovima u modi, gedžetima, parfemima, nakitu, poklonima

Digitalno izdanje i pretplata na nstore.rs

Naslovna strana ekskluzivnog dodatka How To Spend It