Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je, povodom odluke nekih stranaka opozicije da bojkotuju predstojeće izbore, „da joj sve što je bojkot izgleda kao kukavičluk“, preneo je N1.

„Sve što je bojkot meni to izgleda kao kukavičluk, ali to je na strani opozicije“, rekla je Mihajlović novinarima posle otvaranja Sekretarijata Transportne zajednice. 

Mihajlović je navela da su najpre iz opozicije rekli da će bojkotovati izbore, jer Vlada nije uputila poziv OEBS-u da posmatra izborni proces.

„Kada je OEBS objavio da je Vlada Srbije uputila poziv da prate izbore onda smo opet dobili informaciju da će takozvana opozicija da bojkotuje izbore“, navela je Mihajlović.

Ona je rekla da ljudi žele rad i rezultate.

„Ova Transportna zajednica je jedan od primera. Uopšte nije važno ko je koja politička partija, ovo je veliki dan za Srbiju da otvaramo Sekretarijat Transportne zajednice“, rekla je Mihajlović. 

 

Komentara

  1. Mučenik
    13. септембар 2019. 19:28

    Potpredsednice Vlade Mihajlović, kao klimoglavac, poltron, šlihter i šta još ne, bojkot izbora najmanje je kukavičluk. Izbori se približavaju, a niko ne iznosi ni plan ni program, kako biračima će biti bolje. Oni se zasitili vašim hvalospevima i bajkolažima, pa će i oni kao i opozicija da bojkotuje izbora koji se održavaju punih četiri godine i došao je krajnji rok za njih. Možete naterati birače da moraju da izađu na izbore, da za neizlazak ih kaznite sa jednim sniženjem plata i penzija od 20%, jer su za vašu nakaradnu vladavinu porasli no ikada više, a za izlazak na izborima birače nagraditi ih povećanjem plata i penzija za 0,00%. Na taj način vučići će biti siti, a vaše ovčice nisam siguran da će biti na broju. Obistiniće se na taj način pojam prosek, staviš levu ruku u vatru, desnu u hladnu vodu, u proseku se osećaš ugodno. Tako je i sa platama(?) i princip vaše diktature je da smo svi kao jedan, a jedan iznad svih. Ovde Zorana, j*be lud zbunjenog, a gde ste vi?

  2. Milan NS
    16. септембар 2019. 11:59

    Kakve OEBS ima veze s izborima?! PA i da dođu i da nadgledaju prosces pre, za vreme i posle izbora, da jasno stave svoje primedbe i preporuke, ova vlast se neće obazirati. Nismo u EU i ova vlast nikom ne polaže račun, tj. niko ne utiče na njen opstanak osim samog naroda. Zato BOJKOT za početak, a onda da vidimo kako ćemo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.