Tradicija se kao nasleđe prenosi sa kolena na koleno, generacije rastu uz vrednosti i običaje naših starih. Mnogo se toga u modernom vremenu promenilo, neko će reći na bolje, neko na gore, ali jedno je sigurno – miris hleba iz bakinog šporeta, ukus dedine šunke iz pušnice teško da ćete zaboraviti. Ono što je usađeno u kodu svakog pojedinca jeste tradicija čuvana vekovima, trpeza sa domaćim jelima, pažljivo spremanim od prvoklasnih namirnica, koja nema alternativu. Zato Neoplanta više od veka neguje porodične vrednosti i vojvođanski stil života koji podrazumeva da se sve radi natenane. Spaja tradicionalno i inovativno, unapređuje recepte i nudi savršene zalogaje koji nas pokreću, ali i vraćaju u detinjstvo. Širok portfolio Neoplanta Delikates proizvoda zadovoljiće najraznovrsniji spektar ukusa.

Neoplanta je napravila vrhunski proizvod po unapređenoj recepturi, koja povezuje i sremački i petrovački i slovački kulen. Od svakog su uzeli ono najbolje i napravili pravi vojvođanski kulen, u kome će uživati ljubitelji delikatesa iz cele Srbije. Neoplanta se upravo kvalitetom razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu I prepoznatljiva je po svojoj recepturi za kulen gde se od 130 grama mesa dobija 100 grama proizvoda. Ono što je posebno za svaki Neoplanta Delikates Kulen jeste da se suši 35 dana po jedinstvenoj tehnologiji koja podrazumeva filtritanje dima vodom. Ovako dobijen kulen, sadrži čak 23% proteina i nema pojačivače ukusa. Zahvaljujući svemu tome, potrošači su prepoznali jedinstvenu recepturu i kvalitet proizvoda. Neoplantin kulen ocenili su najvišom ocenom na eksternom blind testu agencije za istraživanje tržišta i javnog mnjenja Deep Dive iz Beograda.

Široka ravnica, široka trpeza, široko kao puno srce domaćina su ono što brend Neoplanta Delikates čini posebnim.

Kada imate saveznika u kuhinji kao što su Neoplanta Delikates proizvodi, period slava koji je pred nama vam neće predstavljati izvor stresa. Mezetluk sa pikantim kulenom, ili za ljubitelje blažeg ukusa čajnom ili budimskom kobasicom neće vaše goste ostaviti ravnodušnim.

Za vredne kuvarice spremili smo zanimljiv recept – mafini sa kulenom koji odlično idu uz turšiju, ajvar ili slavske salate.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.