Znali smo da će Margo Robi biti “živa” Barbi a kako Rajan Gosling izgleda kao Ken

0
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Ove nedelje se dogodilo čudo – dve fotografije su objavljene na internetu – dve fotografije koje su istog trenutka ujedinile ceo svet u jedno opšte prihvaćeno mišljenje. A to mišljenje je sledeće: “Barbi” film izgleda dosta dobro.

Režiraće Greta Gervig po scenariju koji je napisala zajedno sa Noom Baumbahom.Predviđanja su da je uspeh je zagarantovan, a fotografije dve glavne uloge stavljaju to van svake sumnje.

Okej, znali smo da će Margo Robi biti savršena Barbi. Ali transformacija Rajana Goslinga je zanimljiva.

Margo Robi, koja glumi Barbi, je u stilu Barbi kao što možete da zamislite, sa plavom kosom, osmehom i jarko ružičastim automobilom. Njena Barbi izgleda kao i njena verzija Šeron Tejt, ili njenog lika iz “Vuka sa Volstrita”. Izbor uloga je savšen.

A tu je i Rajan Gosling. Gosling će igrati Kena i , opet, to je uloga za koju je rođen. Kosa mu je izbeljena peroksidno plava, kao u The Place Beyond the Pines.

Ima potpuno ravnodušan izraz lica, kao što je bio u većini filma Blade Runner. Dodajte njegovu odeću – koja je, osim donjeg veša, u potpunosti sastavljena od ispranog teksasa – i postoji velika šansa da će to biti njegova odlučujuća uloga, zaključak je Gardijana.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime