Zna se šta sledi – Strauss

    0

    Da kompanija Frikom ume naše najlepše trenutke uživanja sa porodicom i prijateljima da upotpuni neodoljivim ukusima, odavno znamo. Bilo da je reč o porodičnom okupljanju ili trenucima u kojima stvarate nova prijateljstva, valovi ukusnog dezerta u formi tortice sa neodoljivim hrskavim listićima su tu da ove posebne momente pretvore u uspomene vredne čuvanja.

    Zna se šta sledi, za početak dobrog druženja, vrhunac nezaboravnog rođendana ili kraj porodičnog ručka – Strauss sladoledi koji će ova posebna okupljanja i vaše omiljene trenutke uživanja, dodatno ulepšati.

    Pored dobro poznatih ukusa Strauss vanile i Strauss Kaprija, novi Strauss nugat  koji predstavlja kombinaciju sladoleda badema i lešnika i sladoled ukusa nugata, obogaćen karamelizovanim komadićima badema, će sve ljubitelje ove poslastice ostaviti bez teksta.

    Bez obzira za koji ste se odlučili, svaki je tu da vam pruži nezaboravne trenutke uživanja sa ljudima koje volite, uspomene koje ćete zauvek čuvati i ukuse kojima ne možete odoleti… i sad, zna se šta sledi – Strauss!