Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da postoje dokazi da su braća Andrej i Aleksandar Vučić u direktnoj vezi sa vlasnikom savskog splava „Cunami“ Aleksandrom Zupcem, za koji građani iz Udruženja „Savski nasip“ tvrde da ugrožava ne samo normalan život stanovnika tog dela Beograda već i njihovu bezbednost.

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Marinika Tepić je rekla da ne prođe dan da se iz Udruženja „Savski nasip“ ne požale da od tih splavova ne mogu da žive i da nemaju mir i bezbednost.

„Iako je splav, ili više njih, zapaljen, ‘Savski nasip’ ponovo objavljuje da se tamo prave noćni vatrometi, da divljaju i da im niko ne može ništa. Da li je moguće da je mafija toliko jaka?“, upitala je ona.

Tepić je rekla da se na društvenim mrežama Aleksandra Zupca pojavljuje fotografija helikoptera Zvonka Veselinovića, za kojeg ona tvrdi da je blizak Andreju Vučiću, bratu srpskog predsednika, i da je reč o čoveku koji je u „negativnom smislu najpoznatiji zbog sumnje da je odgovoran za tragediju Olivera Ivanovića i nelegalni objekat na Pančićevom vrhu“.

Prema njenoj tvrdnji, firma „Cunami studio d.o.o“, koja je vlasnik spornog splava, registrovana je na adresi Antifašističke borbe 15, u Beogradu a na istoj adresi je i „Srpska kuća vina“.

„A verujem da i ja i vi znamo ko su dvojica najpoznatijih enologa u Srbiji“, rekla je ona.

Marinika Tepić je dodala da niko ne treba da se pravi lud i da sve veći stepen kriminala u Beogradu i Novom Sadu dovodi u vezu sa sukobima navijača i kotorskih klanova, jer svi dokazi upućuju na direktnu vezu „bratije Vučić sa mafijašima koji maltretiraju celu zemlju“.

„Ovaj intenzitet mafijaških incidenata, progona i obračuna je nenormalan. Pogledajte samo po lokalima kako stoje stvari. Pripadnici vlasti ne prezaju od najgorih pretnji i slanja batinaša na vrata ljudima koji se pobune. Mi ovo govorimo dve godine i ovo je sada javno za sve, mada se oni i ne trude da prikriju svoju snagu kroz divljačka postupanja. Šta je ovo – Divlji Zapad?“, upitala je ona.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentara

 1. Božo
  19. мај 2020. 16:52

  E zaista ovoj gospođi treba odati priznanje. Za sve aman baš sve nađe krivce. Svaka joj čast. S'druge strane i predsedniku treba odati priznanje. Kako nas samo vozika. Da li smo mi toliko glupi da se nemožemo opasuljiti da ga sprečimo. Izgleda da je učestvovao u kidanju tegole sa mog letnjikovca. To je maher za sve. Molim Marinku da okrivi Vučića ili njegovog brata jer oni za to imaju naj više vremena.

 2. Miloš
  19. мај 2020. 21:21

  Srce, jel ti imaš neki politički program ili se tvoje političko delovanje svodi samo na cinkarenje (uglavnom bez dokaza)?

  1. dule
   20. мај 2020. 13:02

   Sigurno da ima politički program, ali vas on ne interesuje. Ako ona cinkari, zašto onda tužilaštvo ne reaguje ako nema dokaza? Ne napadajte g. Tepić neosnovano.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.