Zlatne ruke i plemenito srce: Više od stotinu humanih majstora pomaže u lečenju male Vanje Malović

  0

  Bez njih se ne može, a nekad je s njima još teže; kada je problem njih zovemo u pomoć i ne pitamo šta košta, ali ih često i kritikujemo – i kada to zasluže, i kada ne. “Najteže je naći dobrog majstora”, uzdahnuće prosečan građanin Srbije gotovo svakog dana.

  “Halo oglasi” su uspeli da pronađu ne dobre, nego najbolje majstore; ne samo zlatnih ruku, nego i zlatnog srca.

  U velikoj humanitarnoj akciji “Majstori za Vanju” keramičari, parketari, vulkanizeri će vam srediti stan i automobil, a uslugu ćete platiti donacijom za lečenje petomesečne bebe Vanje Malović, koja boluje od spinalne atrofije mišića i kojoj treba najskuplji lek na svetu.

  Akciji se priključilo više od stotinu najplemenitijih majstora u Srbiji, koji će se odreći svoje zarade, a uslugu naplatiti donacijom za Vanjino lečenje.

  Ako vam je potreban dobar, ma baš dobar majstor, spisak ovih vrednih i humanih ljudi nalazi se na sajtu halooglasi.com, u kategoriji Humanitarne akcije.

  Pozivu “Halo oglasa” odmah su se odazvali krovopokrivači, majstori koji rade instalacije grejanja i hidroizolacije, serviseri automobila i malih kućnih aparata…

  “Nisam imao dilemu da li da se priključim akciji kada su me pozvali iz Halo oglasa. Za tako malu bebu koja se bori za život ovo je najmanje što mogu da uradim, biću još srećniji kada ode na lečenje, jer sam i ja bio deo toga”, kaže Vladimir Gajić, moler iz Beograda.

  Minimalni iznos za angažman humanog majstora je 2.000 dinara. Ukoliko je vrednost usluge majstora skuplja, razliku do vrednosti usluge ćete platiti samom majstoru. Ako želite da angažujete humanog majstora, potrebno je pre same popravke da donirate 2.000 dinara rsd za lečenje Vanje Malović uplatom na njen račun na sajtu fondacije Budi Human (160-6000001131465-72, u polje “svrha uplate” upišete “Majstori za Vanju”) i pokažete majstoru dokaz o uplati, a on će svoju uslugu nakon toga pružiti besplatno ili umanjiti za 2.000 dinara.

  Lek za Vanju košta čak 2,5 miliona dolara, a vremena je sve manje – devojčica lek mora da primi u narednih mesec dana.

  Vanjinu borbu možete da podržite i SMS-om sa brojem 1077 na 3030. Vrednost poruke je 200 dinara.