Živković: Pomeriti izbore, lako je Vučiću kada se on i njegovi “ne skidaju” iz medija

1
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Predsednik Nove stranke Zoran Živković kazao je da zbog pandemije koronavirusa smatra da je neophodno pomeriti dan izbora.

“Za to postoje i zakonski uslovi, tako da je to nešto što mora da se uradi. Lako je (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću da obustavi aktivnosti kada se on i njegovi ‘ne skidaju’ iz medija”, izjavio je Živković za Blic. 

Ocenio je da je zbog virusa kampanja “od vrata do vrata” nemoguća, jer ne žele da ugroze nikoga. 

“To će nam ostaviti premalo prostora u nekim medijima i na društvenim mrežama. Nadamo se da će boljim odnosom vlasti prema ovoj situaciji s pandemijom doći do toga da ćemo moći i direktno da komuniciramo sa ljudima”, dodao je on. 

Govoreći o rezultatima koje očekuje na predstojećim izborima, Živković je istakao da u Srbiji ima bar 300.000 do 400.000 ljudi koji misle da je bojkot glupost i koji imaju “proevropsku viziju” Srbije. 

“Mi se njima obraćamo. Koliko ćemo uspeti, to zavisi i od nas i od njih. Ja bih ih podsetio da na izborima ne odlučuju o sudbini političara već o svojoj sudbini”, naglasio je on. 

Izbori u Srbiji raspisani su za 26. april.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Ниси хтео да бојкотујеш такву власт, изјављивао си да ћеш да се “бориш”, а сада ти се јавила “накнадна памет” ! Ето ти сада па се “бори”, заједно са онима који сматрају да је бојкот глупост. Сада ћете тек да се “изборите”.

Comments are closed.