Živimo svakodnevni multitasking pritisak: Galaxy Z Fold3 i S Pen su asistenti koji podižu nivo produktivnosti u radu, brzini i kreativnosti

0
Foto promo

Postavljanje prioriteta kako u privatnom, tako i u poslovnom životu je polazna tačka ka ostvarivanju ciljeva. Većina ljudi koji su deo savremenog poslovanja, upoznati su sa matricom „hitno-bitno“ kroz koju se aktivnosti rapoređuju u odnosu na hitnost i važnost, te je koriste svakodnevno. Rešenje je svakako neprestano evidentriranje prioriteta, ali i rad na paralelnim zadacima. To je naša svakodnevna multitasking realnost. Kako je vreme tu ključni resurs, neophodno je imati asistneta koji će pružiti mogućnost da se radi više aktivnosti istovremeno, pa i dok smo u pokretu.

Telefoni su danas toliko „pametni“ da u trenu mogu postati pravi poslovni asistenti, te svom korisniku mogu da pruže veliku podršku u pripremi, vođenju i izveštavanju različitih zadataka. Samsung Galaxy Z Fold3 je pravi poslovni asistent za ljude koji posao obavljaju tokom celog dana, dok su u pokretu, dok obavljaju više aktivnosti istovremeno. U sinergiji sa S Pen-om ovaj model donosi potpuno novo korisničko iskustvo, u kome je podrška ključna, a rezultat osnaživanje produktivnosti, brzine i kreativnosti korisnika.

Foto promo

Uz pravu asistenciju učinak je veći i kvaliteniji

Samsung Galaxy Z Fold3 je model telefona koji je pravi izbor za poslovne ljude, jer omogućava korisniku rad u više aplikacija istovremeno. Situacije da se u isto vreme mora biti i na video pozivu u okviru kog se prati prezentacija, da se pritom prave beleške i paralelno sa tim unose promene u dokumentima, su veoma česte. Ovaj model to sve omogućava.

Za one kojima su deo poslovnih aktivnosti i procesi ilustovanja, dodatnu podršku može da pruži i S Pen koji je kompatibilan sa ovim modelom. U sinergiji ova dva uređaja, proces rada se dodatno ubrzava uz podizanje nivoa kvaliteta. S Pen zaista proširuje mogućnosti Galaxy Z Fold-a 3 kada je u pitanju pomoć u obavljanju poslova u pokretu.

Vođenje beleški tokom sastanaka

Sastanci iziskuju beleženje svih informacija i podataka koji su u protoku. Sa sinergijom modela Galaxy Z Fold3 i S Pen,

esto nečitki i brzo popunjeni rokovnici zaista mogu da odu u prošlost. Niste u obavezi da kucate beleške, jer tu je S Pen, pa rukom zapisujete na telefonu, a vaš rukopis se nakon sastanka transformiše u digitalni tekst. Uz Galaxy Z Fold3, na jednoj strani ekrana možete biti na video pozivu, a na drugoj možete unositi beleške.

Foto promo

Rad na dokumetima

Kopiranje određenih delova teksta u word dokumentima i prebacivanje u druge, lakše koordinisanje prezentacijama i mnoge druge stvari, je mnogo jednostavnije i brže uz ovaj model telefona. Uz opciju „smart select” lako se kopiraju oni odsečci koji su vam potrebni za dalji rad i prebacuju na drugu stranu. U suštini, to je stara i svima poznata radnja „copy-paste” samo sada na lakši i inovativniji način. Takođe, moguće je praviti izmene u dokumentima, ostavljajući komentare u samom tekstu, čime se olakšava dalji rad u njima.

Dobro organizovan kalendar – put do realizacije planiranog

Kada je reč o organizaciji vremena, ako sve nije na jednom mestu, iskazano hronološki, nemoguće je ispratiti obaveze. Zapisivanje aktivnosti na kalendaru Galaxy Z Fold3 5G može da izgleda kao da vodite kalendar u papirnoj formi. Model omogućava da se vidno označe zvezdicama bitni događaji, a uz korišćenje različitih boja, jasno se kategorišu obaveze i prema kategorijama.

Ako vam je potreban savršen asistent, sve informacije o Galaxy Z Fold3 5G i S Pen uređajima možete pronaći na sledećem linku.