Francuski glumac Žerar Depardje optužen je da je napao poznatog fotografa Rina Barilarija ispred Hari’s bara u čuvenoj ulici Via Veneto u Rimu.

Glumac je bio u poznatom rimskom restoranu kada je fotograf Barili, prekinuo ručak. Još uvek se ne zna šta je bio predmet spora, a obe strane kažu da su podnele prijave policiji, piše CNN.

Prema rečima Barilarijevog advokata, fotograf je rekao da je Depardjeova partnerka sa Magda Vavrusova, sa kojom je glumac večerao u restoranu, skočila i počela da ga udara pre nego što se Depardje pridružio tuči.

Policija je za CNN potvrdila da je „lokalni fotograf“ podneo žalbu povodom incidenta u Hari’s baru u utorak, ali nije otkrila imena umešanih.

Pjero Lepore, vlasnik Hari’s bara u Rimu, potvrdio je za CNN da se incident dogodio,

„Nismo videli scene tuče dve decenije. Ovakve stvari se ovde nikada ne dešavaju. Navikli smo na poznate ličnosti i na paparace – oni ne mogu jedni bez drugih“, rekao je Lepore u telefonskom razgovoru za CNN.

Upitan za detalje, on je rekao da ne može da komentariše i da je o svemu svedočio u policiji. Dodao je i da je Barilari je prebačen u bolnicu kolima hitne pomoći.

Delfin Meje, advokatica Magde Vavrusove, rekla je u izjavi za CNN da je Barilari taj koji je gurnuo Vavrusovu i da je ona takođe u bolnici. Meje je rekla novinskoj agenciji Adnkronos da je Vavrusova podnela prijavu rimskoj policiji navodeći da ju je fotograf gurnuo, dodirujući joj rukom torzo i grudi, te da je u trenutku podnošenja žalbe i dalje osećala bol.

Meje je dodala da je Depardje u stvari potrčao da interveniše nakon što je fotograf napao Magdu Vavrusovu i da se„okliznuo i pao na njega“.

CNN se takođe obratio Depardjeovom advokatu za komentar.

Portparol rimske policije rekao je da trenutno traže snimke sa nadzornih kamera iz tog područja.

Barilari je počeo kao slavni paparaco kada je imao samo 16 godina dostavljajući fotografije poznatih ličnosti kod Fontane di Trevi raznim novinskim kućama, prenosi N1.

U dokumentarcu povodom njegovog 70. rođendana pre devet godina, naveo je da je 200 puta završio u hitnoj pomoći nakon što su ga napali oni koje je fotografisao.

Postao je najzloglasniji paparaco Rima, objavivši nekoliko knjiga sa svojim slikama koje uključuju pape, predsednike i zvezde poput Silvestera Stalonea, Šeron Stoun, Liz Tejlor i Frenka Sinatre.

Prema navodima iz njegove biografije 82 puta mu je slomljen fotoaparat, 11 puta su mu lomili rebra, a pretrpeo je lom butne kosti nakon što je fotografisao lokalnu slavnu ličnost kako navodno tuče svoju devojku.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.