Želim. Hoću. Mogu. Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu

  0
  Promo

  Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. u nedelju, 26. decembra u 11.30 časova organizovaće besplatan i zabavan trening na otvorenom u Belgrade Running Club habu u Tadeuša Košćuška 78 u Beogradu.

   

  Kao uvod u godinu aktivnosti i motivacije žena da se bave fizičkom aktivnošću Beogradski trkački klub (BRC) i Bioderma pokrenuli su projekat Želim. Hoću. Mogu. sa ciljem promocije sporta i rekreacije među ženama bez obzira na godine, kilograme, kondiciju, spremnost…

   

  Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene. Misija projekta je da se u sledećih godinu dana da podrška ženama da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte. Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com fukncioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.

   

  Priključite se i VI!

   

  Trening na otvorenom u nedelju, 26. 12. u 11.30h će izgledati ovako:

  • 11.30 – 11.45 – okupljanje u Habu, ostavljanje stvari po potrebi, podela Bioderma poklona
  • 11.45 – obraćanje organizatora i poziv trenerima da pokažu šta je to kvalitetno zagrevanje i koja je idealna postura tela u kretanju
  • 12.00 – šetnja iz Haba ka Kalemegdanu sa vodičem
  • 12.30 – iznenađenje na stazi
  • 13.00 – povratak u Hab za sve koje žele na kuvano vino i finalni poklon

  Bioderma je ponosni pokrovitelj pokreta. “Bioderma je prošle godine, proslavljajući 25-ti rođendan svoje Sensibio micelarne vode, niz akcija posvetila ženama koje su izborile poštovanje za svoje izbore, ma kako oni neobični bili. Izbore koji su zahtevali upornost i snagu kakva „nežnom” polu nije dodeljena u društvenim podelama. Danas, podrška koju smo bez razmišljanja pružili akciji Želim. Hoću. Mogu. za nas u Biodermi znači logičan nastavak te priče” poručuju iz Bioderme.

  Podržite projekat tako što ćete, zajedno sa organizatorima projekta, skrenuti pažnju javnosti i žena na ovo jako važno pitanje. Koristite hashtag #zelimhocumogu i zapratite projekat na Instagramu kako biste ispratili mesečne savete i izazove, kao ibesplatne događaje. Pošaljite svoju priču na zelimhocumogu@trcanje.rs i budite deo Želim. Hoću. Mogu. galerije pokreta.

  Potvrdite svoj dolazak na magičnu šetnju Kalemegdanom na linku:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVmaz3gviKz3k6BjcSznscrwJvCXrKjfv5BfH-lvM7qAK6MA/viewform