Zelenović: “Prvo osvajamo Beograd, pa Srbiju, potreban nam je veliki dogovor sa Zapadom”

2
Printscreen/YouTube/Televizija Šabac

(Beta) – Nosilac liste “Moramo” na parlamentarnih izborima Nebojša Zelenović izjavio je da će opozicija prvo osvojiti Beograd, a nakog toga i Srbiju, navodeći da su građani Srbije punih deset godina u mraku i da je vreme da izađu iz njega.

“Već neko vreme spočitava se opoziciji da nema nikakav legitimitet i da neće niko za nju da glasa, da je zbog toga nema u medijima, međunarodnim odnosima, nema je tamo gde se donose važne odluke, vode važni pregovori”, rekao je Zelenović za današnji list Nova, pozivajući sve građane da izađu na izbore.

On je dodao da je zato “jako bitno da što veći broj organizacija, i ova naša koalicija ‘Moramo’  i stranke okupljene oko Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke i Narodne stranke, uđu u parlament i da počnemo da odlučujemo o svim važnim stvarima, odnosno da se bez nas ne može donositi nijedna odluka, a posebno one najvažnije za budućnost Srbije”.

“Mi imamo plan, i on, između ostalog, podrazumeva da za pitanja kao što su pitanje sankcija Rusiji, ili kao što je sutra rešenje za Kosovo i Metohiju ili Bosnu i Hercegovinu, rešenje treba da proizađe kroz veliki dogovor sa Zapadom o kojem će na kraju odlučivati svi građani na referendumu”, naveo je Zelenović, nekadašnji gradonačelnik Šapca.

2 KOMENTARA

  1. “Mi imamo plan, i on, između ostalog, podrazumeva da za pitanja kao što su pitanje sankcija Rusiji, ili kao što je sutra rešenje za Kosovo i Metohiju ili Bosnu i Hercegovinu, rešenje treba da proizađe kroz veliki dogovor sa Zapadom o kojem će na kraju odlučivati svi građani na referendumu”, naveo je Zelenović, nekadašnji gradonačelnik Šapca. Колико се са Западом може договорити, показује и тренутни рат у Украјини, а историја је све то одавно потврдила. Једино збуњује што овако нешто може још увек да се назива политичарем. Ваљда, само у Србији ?

  2. Kad čovek vlada nad drugim ljudima, vlada na njihovu nesreću. To nije rekao neki političar sa margine, već čuveni mudri kralj Solomon. Jer nema veze koje je trenutno uređenje u nekoj državi, već kako se vladari odnose prema svojim podanicima i ostatku planete. A to je zadnjih godina evidentno. Srozavanje moralnih normi, mržnja, agresija, opšte nepoverenje i korupcija koja zahvata i demokratske režime, ali i kraljevine, kao i despotije i zemlje trećeg sveta. Sve je to dokaz da čovek nije stvoren da vlada nad drugim ljudskim bićima.

Comments are closed.