Zelenović: “O partnerstvu razgovaramo sa SSP, PSG, DS i Ne davimo Beograd…”

1
Foto: Printscreen N1

(Beta) – Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da zajedno sa Strankom slobode i pravde (SSP), Pokretom slobodnih građana (PSG), Demokratskom strankom (DS) i pokretom Ne davimo Beograd razgovara o “partnerstvu”.

“To je partnerstvo u kojem se nećemo napadati, o jasnim idejama kako da predstavimo različite politike u više kolona, da čuvam jedini drugima lea na lokalu – tamo gde je najviše pritisaska na birače”, rekao je Zelenović u debati na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Zelenović je dodao da sa ekološkim aktivistom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom i pokretom Ne davimo Beograd radi na formatiranju “nove ponude” na predstojećim izborima na proleće.

Govoreći o poslednjoj rundi međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredovanje iz Evropskog parlamenta, Zelenović je ponovio da ne prihvata predložena rešenja za medijsko izveštavanje i kontrolu izbora.

“Nama ne treba još jedno telo koje će da daje savete, nego koje će promeniti stvar u životima tako što će omogućiti ljudima da bez pritiska iskažu svoju izbornu volju”, naveo je Zelenović.

Potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je da razgovori o izbornim uslovima uz posredovanje evroparlamentaraca nije bio dijalog, već monolog opozicije koja se “nadala” da će ih EP “uvesti u parlament” ucenivši Srbiju.

“Jadno i bedno je kada zovete komšiju da sređuje odnose u kući. Jadno je i bedno kad idete u Brisel i Strazbur”, naglasio je on.

1 KOMENTAR

  1. Као што сам и написао кад се Савез за Србију расформирао оста Вучић до 2030. године. Врло лош квалитет назови лидера опозиције је разлог томе.

Comments are closed.