Uvek je pravo vreme za prave odluke. U toku novogodišnjih praznika pravimo planove za narednu godinu i ako je jedna od njih – kupovina stana, onda je svaka nova informacija više nego dobrodošla.  A šta je važno da se zna? Nije uopšte fraza kada se kaže da moderan način života zahteva puno energije, organizacije, fleksibilnosti. To se potvrdjuje iz dana u dan i čini se da najmanje vremena provodimo u svom domu. A upravo je to mesto gde sva energija treba da se obnovi i  da se pronadje kako bismo već sutradan bili spremni za nove izazove. Zbog toga BS Investment Group, u gradnji svojih stanova prate trendove koji je moderan život nametnuo. Tačnije,  za svoje kupce grade stanove koji će omogućiti da to  bude više od mesta za život, dodaju kvalitet više  – stvaraju dom sa prirodom na dohvat ruke.

Na koji način? Najbolji odgovor na to je naselje Green Residence, zelena oaza u centru prestonice koja se gradi prateći trendove stanogradnje po ugledu na evropske metropole. Novina koju ovaj investitor  uvodi u odnosu na hiljade stanova koje je izgradio u svome poslovanju od dve decenije, jeste ozelenjavanje zgrade. Svaki stan će praktično da ima svoje zelenilo, svoj kutak gde će moći da se sade različite biljke, cveće, puzavice. Na taj način ne samo da se omogućava preko potreban dodir sa prirodom već se zelenom fasadom bori protiv klimatskih promena.

O čemu je reč?  Što su zgrade “zelenije” to je u njima hladnije i prijatnije za život posebno u letnjim mesecima koji su sve topliji i topliji. Koliko je to delotvorano najbolje govori projekat grada Beča koji planira ozelenjavanje 50 fasada u najgušće naseljenim ulicama.Time se stvara ugodna mikroklima u kojoj takve fasade deluju kao prirodni klima uređaji. Leti biljke sprečavaju jako zagrevanje spoljašnjih zidova, zimzelene puzavice deluju kao izolacija u zimskim mesecima i tako smanjuju troškove grejanja.

To je medju prvima u Srbiji prepoznao BS Investment Group tako da je gradeći Green Residence, sa više od 300 stanova i više hiljada kvadrata poslovnog prostora, rukovodio se ne samo principom energetske efikasnosti materijala koje upotrebljava, već je projektovao i terasne bašte za svaki od stanova.

Ukoliko se tome doda i činjenica da u samoj zgradi postoji wellnes, sportska hala, market kao i da je naselje pored hale Pionir i na deset minuta od Dunava, sve ide u prilog  onome što se i navodi uz ime naselja Green Residence – da je to nova zelena oaza prestonice, gde kupujući stan dobijate svoje parče prirode za odmor, relaksaciju i obnovu životne energije.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.