Zdravko Ponoš sa suprugom premešten na Beogradski sajam, čekaju testiranje…

4
Foto: Printskrin YouTube

Bivši načlenik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, za koga je nedavno utvrđeno da je zaražen koronavirusom, zajedno sa suprugom je smešten u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu. Oni su prethodno bili na Infektivnoj klinici.

Prema saznanjima Nedeljnika, Ponoš i njegova supruga će na Sajmu sačekati testiranje, pa bi u slučaju da budu negativni na koronavirus mogli da idu kući.

Zdravko Ponoš je Nedeljniku potvrdio da se on i supruga nalaze na Sajmu, i kratko je poručio da se sada oseća bolje.

General u penziji Sreto Malinović, nekadašnji zamenik komandanta Ratnog vazduhoplovstva i PVO, na Tviteru je ovim povodom kritikovao sadašnjeg načelnika generala Milana Mojsilović.

“Bivši NGŠ, general Zdravko Ponoš je sa suprugom smešten na Sajam posle infektivne klinike, ništa kući, ništa VMC?! Mojsiloviću!!! Sram te bilo uniforme koju nosiš i funkcije koju obavljaš! Ovo je tvoje tvoje ogledalo! Ovo si ti!”, napisao je Malinović.

4 KOMENTARA

  1. Pa gde ce da ga smesti. Da ga vodi svojoj kuci. Koji VMC da li ovaj zna ko ide tamo. Treba malo da spava na vojnickom krevetu, izbegavao ga dok je bio aktivan. U svakom slucaju zelim mu brz oporavak.

  2. Naravno da je smešten na sajam, ipak je on protivnik ovog režima za razliku od, recimo, trivan…

  3. Zasto bi trebalo njega tretirati posebnim merama ? Pa i on je samo jedan penzioner,samo sa mnogo vecom penzijom,zasto?
    Zar nam nije dosta LIDERA ,VODJA,PRIVILEGOVANIH,dokle???Dosta je!!!

Comments are closed.