Zbog čega je Tom Henks na dodeli Zlatnih globusa rekao da ima petoro dece, iako ih ima četvoro

0
Foto: Profimedia

Glumac Tom Henks imao je simpatičan razlog zbog kojeg je na dodeli nagrada Zlatni globus tokom zahvaljivanja svojoj porodici naveo da ima petoro dece, iako ih ima četvoro.

Henksov govor je veoma popularan na mrežama otkako ga je održao po preuzimanju počasne nagrade za izuzetan doprinos svetu filma i zabave. Henks (63) se posebno zahvalio supruzi i koleginici Riti Vilson, i svojoj deci: sinovima Kolinu, Četu i Trumanu, i ćerki Elizabet. Kao peto dete uračunao je Kolinovu suprugu Samantu Brajant, svoju snaju. On se njoj zahvalio “kao ćerki”. Henks je dirnuo sve kada su mu suze navrle na oči dok je gledao porodicu u publici, prenosi Pipl.

“Izvinjavam se”, rekao je, dok je napravio pauzu da se sabere. “Čovek je blagoslovljen porodicom koja sedi ovako ispred. Suprugom koja je svakoga dana fantastična, koja me je naučila šta je ljubav. S petoro dece koji su hrabriji i jači i mudriji nego njihov stari.” On se zahvalio i “voljenoj grupi ljudi” koja je “trpela”. “Ne mogu da vam opišem koliko mi je vaša ljubav značila.”