Završena lokalna integracija kompanija SAP West Balkans i Callidus Cloud

    0

    Kompanija CallidusCloud je od 1. oktobra deo kompanije SAP West Balkans, koja danas po završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja. Kao deo SAP West Balkans kompanije, razvojni tim će i dalje kreirati najinovativnija rešenja koja će biti deo SAP globalnog portfolija, što je još jedna potvrda uspešnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora.

    Ne dešava se svaki dan da SAP tim preko noći eksponencionalno poraste, zbog toga je ovo velika prekretnica za nas. Sa velikim i izuzetnim timom nastaviljamo rad sa našim korisnicima na domaćem tržištu“ – rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans.

    Integracija sa kompanijom SAP je lokalnom razvojnom timu donela sve prednosti koje sa sobom nosi veliki sistem i podrška koju on pruža, a dobili smo i dodatnu motivaciju budući da će kroz SAP naši proizvodi sada dobiti mnogo više vidljivosti na globalnom tržištu. Ovo, naravno, podrazumeva veliku odgovornost, ali i mnogo novih interesantnih opcija za razvoj karijera naših zaposlenih i dalji rast“ – rekao je Milan Vukoje, direktor razvoja SAP West Balkans.

    Kompanija CallidusCloud na domaćem tržištu pojavila se 2011. godine, kupovinom lokalnog startapa Webcom. Beogradska CallidusCloud kancelarija je do integracije sa kompanijom SAP bila jedna od tri najveće u Europi, što govori o njenom značaju za globalno poslovanje.