Zašto se razvela Pamela: “Posle duhovnog čišćenja u Indiji previše je otvorila srce za sve”

0
Profimedia

Pamela Anderson je nepromišljeno uletela u brak sa producentom Džonom Pitersom zato što je njeno srce bilo previše otvoreno za sve posle duhovnog čišćenja u Indiji, piše Njujork post.

To se dogodilo nakon višemesečnog “duhovnog čišćenja” u Indiji, i “njeno srce je bilo otvoreno, ali kasno je shvatila da je previše otvoreno”, navodi izvor. Pamela i producent razišli su se samo dvanaest dana posle tajne ceremonije venčanja u Malibuu krajem januara. Njih dvoje su se zabavljali pre više od trideset godina, ali vrlo kratko. Ipak, Piters je nedavno izjavio da je želeo samo nju poslednjih 35 godina. Izvor tvrdi da su njih dvoje proveli samo tri dana zajedno pre venčanja. Pamela je odmah zažalila zbog svoje odluke.

“Pamela ne funkcioniše na istoj talasnoj dužini kao ostali. Ona ima ogromno srce i voli jako, brzo i snažno.” Izvor objašnjava da joj je Piters izjavio ljubav nakon što se vratila s putovanja, rekavši: “Volim te, hajde da se venčamo”, a ona je rekla: “OK”. Posle samo dana i po u braku, shvatila je da je napravila “ogromnu grešku”.

Pamela je Pitersu zamerala i to što je pokušavao da joj “pomogne” u karijeri. Problem je i što je on previše fokusiran na slavu, dok ona želi da se skloni iz tog sveta i fokusira na svoje dobrotvorne organizacije i politički angažman, kao i na borbu za zaštitu životinja. Osećala je da Piters “previše pokušava da je kontroliše”. “Pamela je osećala da ga frustira to što je ona želela da zadrži svoju finansijsku nezavisnost. Počeo je da joj se meša u karijeru, odnosno, želeo je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, a ona to nije htela”, naveo je izvor blizak paru.

Pameli je ovo bio peti brak.